Anasayfa Haber Honda’dan Evernote Devcup Global Geliştirici Programına Sponsorluk

Honda’dan Evernote Devcup Global Geliştirici Programına Sponsorluk

Evernote-DevCup

Honda Silikon Vadisi Laboratuarı ve Evernote Uygulama Geliştiricileri için Yeni ‘Honda Yenilik Ödülü’ Veriyor

Honda Silikon Vadisi Laboratuarı (HSVL) ve Evernote bugün, 2013 Evernote Devcup yarışmasında yeni “Honda Yenilik Ödülü” kategorisini oluşturma planlarını açıkladı. Bu ortaklık, kişisel mobiliteyi daha keyifli ve hatırlanabilir kılan Evernote entegre uygulamaların gelişimini destekleyecek ve ödüllendirecek.

Honda R&D Americas, Inc.’ın bir birimi olan HSVL, Honda ürünleri/hizmetleri için yeniliği teşvik etmek üzere, yaratıcı Evernote Devcup topluluğuyla yakın işbirliği içinde çalışacak. Geliştiriciler, taşıt içi mobilite deneyimini geliştiren uygulama tabanlı yetenekleri kapsayacak şekilde özel olarak tasarlanan bir HSVL taşıtına erişebilecek. Evernote Devcup katılımcıları tarafından geliştirilen mobiliteyle ilgili uygulamalar, yeni oluşturulan “Honda Yenilik Ödülü” kategorisine sunulabilir.

Geçtiğimiz Pazar günü başlayan Evernote Devcup, dünyanın her yanından geliştiricilerin Evernote platformunda yeni uygulamalar oluşturmasını teşvik eden bir dizi fiili ve sanal etkinlikten oluşan altı aylık bir programdır.

Evernote, 2013 Evernote Devcup’ta 2.000’den fazla katılımcının önümüzdeki birkaç ayda 200’ü aşkın uygulama oluşturacağını ve sunacağını öngörüyor. Honda Yenilik Ödülü’nü kazanan ekip, Ağustos ortasında seçilecek ve Eylül sonunda San Francisco’da gerçekleştirilecek olan Evernote Conference Devcup finallerinde diğer kategori galiplerine karşı yarışacak.

Honda Silikon Vadisi Laboratuarı kıdemli program direktörü Nick Sugimoto şöyle konuşuyor: “Yeni mobilite uygulamaları geliştirerek müşterilerimizin mobilite deneyiminde yeni bir değer ve keyif oluşturmak için Evernote ile ortaklık kurmak bizi çok heyecanlandırıyor.”

“Evernote Devcup, dünyanın dört yanından ekipleri Evernote platformuyla heyecan verici entegrasyonlar oluşturmak için bir araya getiriyor,” diye belirten Evernote Platform Stratejisi Başkan Yardımcısı Seth Hitchings sözlerine şöyle devam ediyor: “HSVL ile kurulan ortaklık, Devcup katılımcılarına Honda’nın konsept mobilite deneyimi için önemli bir geliştirme fırsatı sunuyor. Honda’nın yenilikçiliğiyle Evernote’un birleşiminin Devcup’a neler katacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Başvuru tarihleri ve dünyanın her yanındaki etkinlikler dahil, Evernote Devcup hakkında daha fazla bilgi edinmek için devcup.evernote.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.