Anasayfa Haber Bosch’un Yeni Facebook Yarışmasında Uzmanlar Yarışıyor!

Bosch’un Yeni Facebook Yarışmasında Uzmanlar Yarışıyor!

uzmanlar_yarisiyor

Bosch yeni Facebook yarışmasına uzmanlığına güvenen tüm takipçilerini, Refleks, İnce İş adlı iki farklı  alanda yarışmaya davet ediyor.

Uzmanlığına güvenen iddiasını ortaya koyuyor, hem kendiyle hem de arkadaşlarıyla yarışıyor. Üstelik, 20 Mart Çarşamba’ya kadar sürecek yarışma kapsamında eğlenirken ödül kazanma şansı da yakalıyor. Her bir oyunun skor tablosunda en yüksek skoru yapan birinci 150 TL, ikinci 100 TL ve üçüncü ise 50 TL değerinde Bosch Ev Aletleri Hediye Çeki kazanıyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, resmi Facebook sayfası BoschHomeTurkiye’de uzmanlığına güvenenler için eğlenceli ve ödüllü bir yarışma düzenliyor. Bosch’un “Uzmanlar Yarışıyor” adlı Facebook yarışmasında, katılımcılardan, Refleks,İnce İş, Koca Kulak, Pür Dikkat ve Dört İşlem adlı beş farklı alanda uzmanlıklarını konuşturması isteniyor. Yarışma kapsamında 13 Mart ve 20 Mart günleri saat11.00 itibariyle her bir oyunda en yüksek skoru almış ilk üç katılımcı belirlenerek, ödül kazanıyor. Birinciye 150 TL, ikinciye 100 TL veüçüncüye ise 50 TL değerinde Bosch küçük ev aletleri grubunda geçerli olan hediye çeki veriliyor.