Anasayfa Haber Gold’dan Franchise Mağazalara Doping!

Gold’dan Franchise Mağazalara Doping!

Gold

2013’te mağaza ve müşteri sayısını artırarak büyümeyi hedefleyen Gold Teknoloji Marketleri, franchise mağazalarını devralarak tüm mağazalarında standart hizmet kalitesi oluşturmayı hedefliyor.

Gold Teknoloji Marketleri, hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırma hedefi doğrultusunda franchise mağazalarını kendi bünyesine katıyor. Bu strateji kapsamında 2013’ün başlamasıyla birlikte Ankara Ostim, İskenderun, Kocaeli Gölcük, İzmir Bornova Kipa’daki franchise mağazalarını devralan Gold, bu mağazaların tamamını yeniledi, hizmet kalitesini ve ürün çeşitliliğini artırdı.

Özellikle teknoloji perakendeciliğinde güler yüzlü, ilgili ve donanımlı personelin büyük önem taşıdığını belirten Gold Genel Müdür Yardımcısı Özcan Ceyhan, “Franchise mağazalarımızı devralmamızın en önemli amacı hizmet standartlarını yükselterek tek elden kontrol etmek, geniş ürün çeşitliliği ve en kaliteli hizmeti sunarak müşteri memnuniyetini artırmaktır. Önümüzdeki aylarda açacağımız yeni mağazaların yanı sıra mağazalarımızın müşteri sayısını da artırarak yakaladığımız hızlı büyüme ivmesini sürdürmeyi planlıyoruz. Bu esnada franchise mağazalarımızın verimliliğini artırmak da öncelikli planlarımız arasında. Ancak bu noktadan sonra franchise yöntemiyle değil, kendi açacağımız mağazalarla ilerleyeceğiz. Stratejimiz, yüzlerce mağaza açmak değil, müşterilerimize aradıkları ürünü en uygun fiyata sunarken en kaliteli ve donanımlı hizmeti almalarını sağlamaktır” şeklinde konuştu.

Müşteri memnuniyetini artırmaya öncelik veren Gold, bu kararıyla tüm müşterilerine yüksek kalite standartlarında hizmet sunmayı amaçlıyor.