Anasayfa Teknoloji MSI’dan Yeni GTX 650 Ti BOOST Gaming Ekran Kartları

MSI’dan Yeni GTX 650 Ti BOOST Gaming Ekran Kartları

MSI GTX 650 Ti BOOST
MSI GTX 650 Ti BOOST

MSI’ın yeni GTX 650 Ti BOOST Gaming Ekran Kartları ile Fiyat Performans Yeniden Tanımlanıyor

MSI GTX 650 Ti BOOST
MSI GTX 650 Ti BOOST

Dünyanın lider ekran kartı ve anakart üreticilerinden MSI, ilk MSI Gaming Ekran kartını duyurdu. N650 Ti TF 2GDC5/OC BE ve N650 Ti TF 2GD5 BE adı ile pazara sunulan yeni GTX 650 Ti BOOST Twin Frozr ekran kartı, NVIDIA’nın en son GeForce GTX 650 Ti BOOST yongası, 2GB GDDR5 yüksek hızlı bellek ve PCI Express Gen 3 arayüzü ile geliyor.

Yeni ekran kartı üzerinde popüler Twin Frozr III soğutma tasarımı ve özel 8 cm Propeller Blade fan yanında nikel kaplama bakır taban ve Superpipe teknolojisi bulunuyor. Tam güçte çalışırken çekirdek sıcaklığı yalnızca 65°C ve ses seviyesi yalnızca 25.37dB olan MSI GTX 650Ti BOOST Twin Frozr optimal oyun ortamı için mükemmel bir denge sunuyor. MSI’ın özel Afterburner hızaşırtma aracı sayesinde yeni Gaming ekran kartının performansı, güç ve zamanlama ayarları yapılarak kolayca yükseltilebiliyor. NVIDIA 3D Vision Surround teknolojisi ve tek kart üzerinde 4 ayrı görüntü birimine çıkış desteği sayesinde oyun tutkunlarının ihtiyacı olan mükemmel oyun ve çoklu görev deneyimi MSI GTX 650Ti BOOST Twin Frozr ile mümkün oluyor.

GTX 650 Ti BOOST Twin Frozr, MSI’ın yeni Gaming serisi ekran kartları serisinin ilk üyesi. Kutu üzerindeki ejderha logosu, oyunlarda zincirlerini kıracak ham gücü sembolize ediyor. Twin Frozr III soğutma modülü ile bir araya geldiğinde sıcaklık ve ses arasındaki mükemmel dengeyi sağlayarak oyunlarda en iyi ortamı sağlayacak yepyeni bir standart oluşturuyor.

MSI GTX 650 Ti BOOST Twin Frozr
MSI GTX 650 Ti BOOST Twin Frozr

Twin Frozr III Termal Tasarım

MSI’ın Twin Frozr III soğutma tasarımı, profesyonel ortamlarda zorlu testlerden geçirilerek başarısını ispatladı. MSI’ın birkaç ülkede patentli özel Propeller Blade teknolojisi, fan kanatlarının uçlarına özel hava akımı kanalları yaratarak hem soğutma alanını genişletiyor, hem de geleneksel soğutma fanlarından %20 daha fazla hava akışı sağlayarak çok daha iyi bir soğutma sağlıyor. Tam yük altında MSI GTX 650 Ti BOOST Twin Frozr ekran kartının çekirdek ısısı yalnızca 65°C derece ve gürültü seviyesi yalnızca 25.37dB seviyesinde kalıyor. Bu da MSI ürünlerinin en iyi oyun deneyimi için yalnızca düşük sıcaklıklarda değil, aynı zamanda düşük gürültü seviyelerinde de çalıştıklarını gösteriyor.

MSI-GTX-650-Ti-BOOST (3)MSI’a Özel Afterburner Hızaşırtma Aracı

MSI GTX 650 Ti BOOST Twin Frozr ekran kartı, işletim frekansını dinamik olarak ayarlayan ve oyun performansını arttıran NVIDIA GPU Boost teknolojisine destek verir. MSI’ın özel Afterburner hızaşırtma aracı ile birlikte kullanıldığında, oyun tutkunlarının ekran kartlarının güç ve zamanlama değerlerini istedikleri an değiştirerek maksimum hızaşırtma performansına ulaşmalarına olanak tanır. Afterburner aynı zamanda Predator oyun içi video yakalama özelliğini ücretsiz olarak sunar. Ayrıca masaüstü PC’nin mobil telefonla uzaktan kontrol edilebilmesine imkan tanır. Tek dokunma ile burn-in ve Kombustor ile benchmark testleri ile her oyuncunun ihtiyaç duyduğu işlevlere sahiptir.

MSI-GTX-650-Ti-BOOST (4)Tek Ekran Kartı ile 3D Vision Surround Teknolojisi

En yeni DirectX 11 standardına destek vermesinin yanında 3D Vision Surround teknolojisi sayesinde MSI GTX 650 Ti BOOST Twin Frozr ile, tek ekran kartından üç monitörlü 3D surround görüntüleme ortamı yaratabilirsiniz. Böylece 3D monitör ve 3D gözlüklere sahip kullanıcılar, 3D oyun veya filmlerin sunduğu muhteşem görsel ziyafetin tadını çıkarabilirler. Tek ekran kartı ile 4 görüntü birimine bağlanabilme özelliği sayesinde oyun tutkunları çoklu monitör desteği ile gelen gelişmiş masaüstü ortamını yaratabilir ve oyunlardan çok daha fazla keyif alabilirler.
Daha fazla bilgi için game.msi.com/tr