Anasayfa Haber Samsung’dan Tasarımı Teknolojiyle Buluşturan Rose Klima

Samsung’dan Tasarımı Teknolojiyle Buluşturan Rose Klima

Nisan Ayından İtibaren Satışa Sunulacak Samsung Rose Salon Tipi Klima’nın Güzelliği Havanızı Değiştirecek

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung, tasarımı teknoloji ile harmanladığı yeni ürünü Samsung Rose Klima’yı satışa sunuyor.  Rose Salon Tipi Klima; şık görünümüyle evlere ayrı bir hava katarken, çok daha etkili bir soğutma performansını yüksek enerji verimliliği ile sağlıyor. Ürün aynı zamanda mükemmel hava filtreleme özelliği ve enerji tasarrufu ile tüketicilerin konforlu, sağlıklı ve doğa dostu bir yaşam sürdürürken bütçe tasarrufu yapabilmelerine de yardımcı oluyor.

Güzelliği Havanızı Değiştirsin

Evlerin sessiz oyuncusu klimalar, Samsung’un Rose salon tipi klimanın eşsiz tasarımıyla sıradışı bir tarza bürünüyor. Gül motifi örnek alınarak geliştirilen Samsung Rose Klima’nın, üst ve alt yüzeyindeki yoğun parıltılı elmas işlemeler ve ışığın yansımasıyla daha da çok parıldayan gövdesi, sanki üstü yüzlerce elmas ile kaplıymış gibi, ortamdaki herkesi büyülüyor.

Rose’u çalıştırmak ise çok kolay. Dokunmatik tuşunun bulunduğu orta kısma hafifçe dokunulmasıyla cihazın kanatları adeta bir çiçek gibi açılıyor ve tuş takımları ortaya çıkıyor.  Ekran ve tuşlar kullanılmadığında ise kapalı kanatların arkasında görünmez olan Rose, bu haliyle bir klimadan daha çok evinizde parıldayan bir aksesuar görevi görüyor.

En Son Teknolojik Özellikler İle Sağlanan Taze Hava

Samsung Rose Klima ikiz soğutma fanları sayesinde geniş ve güçlü bir hava akımı sağlıyor. 13 metreye ulaşan erişim mesafesiyle çok daha geniş bir alanda etki gösteriyor ve bu sayede evin tamamı kısa sürede soğutulabiliyor.  Samsung Rose Salon Tipi Klima “Virüs Doktor” özelliği ile de havayı mükemmel bir şekilde filtreliyor. Samsung’un “Virüs Doktor” adı verilen teknolojisi ile S-Plasma iyon teknolojisi, toz partikülleri, bakteri, hatta H1N1 virüsü gibi farklı biyolojik atıkları %99 etkisiz hale getiriyor.

Cihaz, farklı türlerdeki filtreleri ile geniş alanları kısa sürede soğuttuğu gibi havayı da daha kısa sürede ve etkili bir şekilde temizliyor. Sıfır filtre özelliği, statik elektrikle havadaki toz partiküllerini etkili bir şekilde toplarken, cihaz tarafından soğutulan alan aynı anda %100 etkinlik oranıyla toz partiküllerinden de arındırılabiliyor. Full HD filtre ise filtreleme etkinliğini arttırırken, alerjen ve bakterileri de etkisiz hale getiriyor.

Smart Inverter Teknolojisi ve Enerji Tasarrufu

Samsung’un beyaz eşyada kullandığı smart inverter teknolojisi Samsung Rose Klimayı da benzerlerinden farklılaştırıyor ve gereksiz enerji tüketimini büyük ölçüde düşürüyor. Ortamın durumuna göre soğutma seviyesini ayarlama özelliği enerji tüketimini azaltmada önemli bir rol oynuyor. AÇIK/KAPALI moduna göre, sıcaklık aralıklarını düşüren Smart Inverter özelliği, istenen sıcaklık düzeyine 3 kat daha hızlı sürede ulaşılmasını, kısa süreli olarak çalıştırıldığı zamanlarda bile çok iyi sonuç vermesini sağlarken,  dahili sensör, soğutulan ortam içindeki faaliyet düzeyine göre hava akımının şiddetini ve yönünü kontrol ediyor. Ayrıca lokasyon tanıma fonksiyonu sayesinde, gereksiz soğutma işlemi gerçekleştirmeyerek enerji tasarrufu sağlanıyor. Samsung’un Gül motifinden esinlenerek tasarlanan kliması kullanıcıların modern yaşam tarzını yansıtırken tasarımı teknolojiyle birleştirmek isteyenlerin salonlarına mükemmel bir çözüm sunuyor.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatları : 7000TL

Samsung-Rose