Anasayfa Haber CCleaner 4.0’ın Getirdikleri

CCleaner 4.0’ın Getirdikleri

CCleaner’ı 4.0 sürümüne güncelleyen Piriform, bu sürümde daha gelişmiş görseller, daha iyi Windows 8 uyumluluğu vaat ediyor.

Bilgisayarınızı gereksiz dosyalardan temizleyebileceğiniz, en ünlü programlardan CCleaner için yeni bir güncelleme geldi.  Yeni sürümde Dosya Bulucu adında yeni bir özellik mevcut.

CCleaner v4 Dosya Bulucu

CCleaner, bilindiği üzere Windows için en iyi ücretsiz kayıt defteri temizleyicilerinden biri. Geçici dosyaları ve kayıt defterindeki bozuk, yanlış girdileri silebiliyor.

CCleaner v4.0 ile gelen yenilikler

Dosya Bulucu

Birbirinin kopyası olan, gereksiz yere yer kaplayan dosyalar, birikerek büyük bir yığın haline gelirler ve diskte çok fazla yer kaplamaya başlarlar. Çoğu zaman bunun farkında olmayızi ancak CCleaner v4.0’ın getirdiği Dosya Bulucu sayesinde bilgisayarınızda birbirinin kopyası her ne kadar dosya varsa görüntüleyip silebiliyorsunuz. Üstelik bu özellik gayet iyi hazırlanmış. Dosya Bulucu, eş dosyaları buluyor ve silme işlemi size bırakılıyor. Silinecek dosyaları seçerken iki dosyayı birden silmenize izin vermiyor. Bu sayede de hem birden fazla yerde olması gereken dosyaları ayırt edebiliyor, hem de gerekli olan dosyaların silinmesini engelleyebiliyorsunuz.

Sistem ve Tarayıcı İzleme

Bu özellik, CCleaner Pro kullanıcıları için geçerli. Sistem ve tarayıcı izleme özelliği, kullanıcıların sistemi kapatırken de CCleaner’ı çalıştırmalarını sağlıyor. Ayrıca bu özellikle birlikte, kullanıcılar CCleaner’ın arka planda ne zaman çalışıp disk temizliği yapabileceğini ayarlayabiliyorlar.

CCleaner v4.0’ın sunduğu diğer özellikler

  1. Yeni, geliştirilmiş grafikler ve simge
  2. Geliştirilmiş yapılandırılması sayesinde daha iyi performans
  3. Dosya Bulucu
  4. Sistem ve Tarayıcı İzleme (Pro sürüm)
  5. Optimize edilmiş ve geliştirilmiş Kayıt Defteri Temizliği
  6. Avast Antivirus 8, Adobe Photoshop CS6, Samsung Kies ve Real Player programlarının oluşturduğu gereksiz dosyalar için temizleme özelliği
  7. İyileştirilmiş sürücü temizliği performansı
  8. Optimize edilmiş, başlangıçta çalışan dosyaları denetleme algoritması
  9. Windows 7 ve 8’in 64 bit sürümleri için daha iyi optimizasyon
  10. Birçok sorun giderilmiş ve uygulamanın performansı geliştirilmiş.

Son sürüm CCleaner indirmek için buraya tıklayınız.