Anasayfa Haber Acer’dan İki Yeni Kurumsal Monitör Serisi: B6 ve V6

Acer’dan İki Yeni Kurumsal Monitör Serisi: B6 ve V6

Acer Kurumsal Monitör Serisi
Acer Kurumsal Monitör Serisi
Acer Kurumsal Monitör Serisi
Acer Kurumsal Monitör Serisi

Acer’ın Yeni Kurumsal Monitörleri B6 ve V6 Serileri Modern Ofislere Ergonomi ve Artı Değer Katıyor!

Acer’ın profesyonel kullanıcılara üstün ergonomi, gelişmiş görüntü kalitesi ve fonksiyonelliği bir arada sunan B6 ve V6 monitör serileri Türkiye’de! Özel olarak yoğun günlük kullanım için tasarlanan B6 serisi konfor, net görüntü kalitesi ve eko-bilinçli bir tasarım arayan profesyonel kullanıcıları hedeflerken, V6 serisi üstün performansla birlikte verimli ve güvenilir görüntüler arayan kullanıcılar için tasarlanmıştır.

Veri ağırlıklı çalışma ortamları için etkileyici Full-HD görüntüleme deneyimi

19 inçten 29 inçe kadar 6 ekran boyutunda temin edilebilen B6 ve V6 serileri Full-HD çözünürlüğe, Acer Adaptive Contrast Management (Acer Adaptif Kontrast Yönetimi) tarafından optimize edilerek en yeni yüksek tanımlı içeriklerin net sinematik görüntülerini sağlayan olağanüstü 100,000,000:1 dinamik kontrast oranına ve 5ms hızlı yanıtlama süresine sahiptir.

Yeni 27 inç B6 ekran standart Full-HD çözünürlükten %80 daha fazla piksel ile etkileyici 2560×1440 çözünürlük (1440p) sunarken, 29 inç B6 ekran optimum çoklu görüntüleme ve birden çok uygulamanın paralel olarak görüntülenmesi için 21:9 en-boy oranına sahiptir.

Hassas monitör kurulumu için gelişmiş ergonomi ve papatya dizimi için ‘ekran bağlantı noktası’

Her iki monitör serisi de en iyi dijital ses ve video kalitesini sunmak için öncelikli olarak monitörler ve bilgisayarlar arasında, fakat aynı zamanda birden çok ekranın papatya dizimi kurulumunu sağlamak için kullanılan Ekran Bağlantı Noktasına sahiptir.

Çeşitli cihazlar için kolay bağlanabilirlik sağlayan B6 veV6 serisi monitörler, içlerinden biri bilgisayar kapalı olduğunda bile kullanıcıların dijital cihazlarını şarj edebilmelerine olanak sağlayan kapalıyken şarj etme kabiliyetine sahip 4 adet USB 3.0 portuna sahiptir.

Eko-bilinçli tasarım

B6 ve V6 serisi monitörler aynı zamanda çevreye duyarlı kullanıcıların da ilgisini çekecektir. Acer’ın Ekolojik Ekran çeşitlerinin arasında yer alan bu monitörler %10’dan fazla geri dönüştürülmüş plastik kullanır ve fiziksel bir güç düğmesi barındırırlar. Dahili olarak yapılan bir kıyaslama bu monitörlerin aynı kategorideki monitörlere göre güç tüketimini %50 azaltabildiğini göstermektedir.

178° geniş görüntüleme açısı

Her tür ofis alanına uyabilmeleri için pek çok farklı çeşidi temin edilebilen B6 ve V6 monitörler, sunumların ve videoların iş arkadaşlarıyla daha iyi paylaşımı için 178° geniş görüntüleme açısına sahiptir. Ayrıca, B6 serisi her kullanıcının en iyi görüntüleme pozisyonunu bulabilmesi için yükseklik, eğim, eksen ve dönüş ayarlarına sahiptir. Yükseklik ve eğim ayarlarıyla bu monitörler 150mm’ye kadar yükseklik ve masa seviyelerine uyum sağlayabilir ve mükemmel bir görüntüleme için -5° ila 35° açıda ayarlanabilirler. Eksen özelliği dikey görüntülemeye izin verirken, 120° dönüş tabanını hareket ettirmeden daha fazla görüntüleme açısı sağlar.

Masanızın düzenli olmasına yardımcı olur

Şık tasarımlarıyla B6 ve V6 ekran serileri kırtasiye malzemelerini saklamak için kanallı bir tepsiyle tamamlanan çok fonksiyonlu siyah bir tabana ve ataşların elinizin altında bulunması ve masanızın düzenli olması için köşesinde manyetik bir ayağa da sahiptir.

Kontrol butonları kolay performans ayarı için taban kenarında akıllı bir biçimde entegre edilmiştir. Monitörün arka kısmında konumun ayaktan duvara hızla ve zahmetsizce değiştirilmesi için bir çabuk açılma butonu mevcuttur ve fiziksel bir güç düğmesi enerji tasarrufu için kolay kapatmaya izin verir.

Çevre dostu

Acer Ekolojik Ekranları yüksek kaliteli hizmet, düşük güç tüketimi ve çevreye dost malzeme onayı için EnergyStar 6.0, Epeat Gold ve TCO6.0 gibi uluslararası standartlarla uyumludur. Aynı zamanda hem sistem hem de panel için kasada, baskılı devre katmanlarında, konektörlerde ve dahili kablolarda PVC ve BFR gibi tehlikeli maddeler ihtiva etmezler.