Anasayfa Haber Toys Magazin’in Nisan Sayısı Konusu: Yeni Nesil Oyuncaklar

Toys Magazin’in Nisan Sayısı Konusu: Yeni Nesil Oyuncaklar

Toys Magazin, 6.sayısını ve 1.yılını doldurduğu Nisan-Mayıs/2013 sayısında, Toys 3.0 adıyla bilinen yeni nesil oyuncakları kapak konusu yaptı.

Toys DergisiYeni ve teknolojik oyuncak takipçisi Toys Magazin, bu ayki yeni sayısında yeni nesil oyuncakları kapak konusu yaptı. Bu sayı ile 1.yılını ve 6.sayısını doldurmuş olan Toys Magazin, aynı sayı içerisinde oyuncak tarihinin her noktasına dokunmayı amaçlamış ve kapak konusu olan yeni nesil oyuncakların yanı sıra ahşap oyuncakları,Türkiye’deki yerli ahşap oyuncak markalarını da bu sayının kapsamına almış.

Peki, yeni nesil oyuncak ifadesinden ne anlıyoruz? Toys Magazin kadrosu, Toys 3.0 adı verilen bu yeni nesil ürünleri yakından görmek ve bilgi derlemek için her yıl düzenlenen dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından Spielwarenmesse Oyuncak Fuarı’nı ziyaret ederek, bu alanın öne çıkan ürünlerini not almış. Klasik oyuncaklar ile akıllı cihazları, internet teknolojisi ve dijital alemi birleştiren Toys 3.0-Yeni Nesil Oyuncaklar içerisinde akıllı telefonla yönetilen robotlar, akıllı cihazlarla birleştirilerek oynanan oyuncaklar öne çıkıyor.

Yalnızca oyuncak meraklılarını değil, bilgisayar ve teknoloji takipçilerini de ilgilendiren bu yeni ve büyük dünya hakkındaki ayrıntılı bilgileri Toys Magazin’in  yeni sayısında bulabilirsiniz.

Ayrıca bu sayı www.facebook.com/toysdergisi sayfasını beğenenler İstanbul Akvaryum’a giriş bileti kazanıyor.

App Store’dan Toys Magazin uygulamasını indirerek iPad’inizden dergiyi okuyabilirsiniz.