Anasayfa Haber Türkçe Altyazılı Yeni Video: The Last of Us Wasteland Beautiful

Türkçe Altyazılı Yeni Video: The Last of Us Wasteland Beautiful

The Last of Us, Türkçe altyazı desteğiyle oyunseverlerle buluşacak.
The Last of Us, Türkçe altyazı desteğiyle oyunseverlerle buluşacak.
The Last of Us, Türkçe altyazı desteğiyle oyunseverlerle buluşacak.
The Last of Us, Türkçe altyazı desteğiyle oyunseverlerle buluşacak.

PS3 için hazırlanan The Last of Us’un çıkış tarihi, konusu ve fragmanı:

Sony’den heyecanla beklenen The Last of Us oyunu için “Wasteland Beautiful” isimli Türkçe altyazılı video yayınlandı. Bu videoda geliştiriciler oyunu nasıl tasarladıklarını anlatıyor ve bize oyun içerisinden enfes manzaralar sunuyorlar.

Survival Action Adventure yani hayatta kalma, aksiyon ve macera türündeki oyun, Uncharted’ın geliştiricisi olan Naughty Dog tarafından PlayStation 3 için geliştirildi.

Sony etiketi altında Naughty Dog tarafından sadece PlayStation 3 kullanıcıları için hazırlanan The Last of Us hakkında her geçen gün daha fazla bilgi ortaya çıkıyor. İlk kez 2011 yılında Spike TV Video Oyunları Ödülleri’nde “gözlerinize inanamayacağınız bir PS3 oyunu” sloganıyla tanıtılan oyunun meraklıları da artıyor.

Hayatta kalma, korku ve macera ögelerini bir araya toplayan The Last of Us’ın görüntülerinin ve arka plan hikayesinin ilgi çekici olduğunu belirtmekte fayda var. Cordyceps unilateralis adıyla bilinen bir mantarın, insanlara hastalık bulaştırmasıyla hikaye başlıyor. Hastalığın yayılmasıyla birlikte bilinen dünya tamamen değişiyor. Hayatta kalan ve hastalık kapmamış olan insanlar ise ordu koruması altında yaşamaya devam ediyor.

Hikayenin ana karakterleri olan Joel ve Ellie için derinlemesine bir çalışma yapılmış. Ben, Efsane ve 28 Gün Sonra filmlerini andıran bir dünyada bu iki karakteri yönetme imkanı bulacağız. Yapımcı Naughty Dog, oyunda verilen her kararın değişiklik göstereceğinin üzerinde duruyor.

Doğanın hakim olduğu ve insanlığın sonunun yaklaştığı The Last of Us, 14 Haziran’da raflardaki yerini alacak.