Anasayfa Haber Rockmelt İnternet Tarayıcı Değişiyor

Rockmelt İnternet Tarayıcı Değişiyor

Rockmelt iOS uygulaması güncelleniyor
Rockmelt iOS uygulaması güncelleniyor

Rockmelt internet tarayıcı, masaüstü sürümünün geliştirme sürecini durdurdu. Yeni bir online Rockmelt ile ortaya çıkan bu yeni Rockmelt oldukça ilginç özelliklere sahip…

Yeni Rockmelt.com
Yeni Rockmelt.com

Rockmelt, pek çok güçlü tarayıcı tercihinin arasında gölgede kalmıştı. Sosyal ağ ağırlıklı bir tasarıma sahip olan internet tarayıcı pazar payını arttırmayı başaramadı. Birkaç yıllık geliştirme sürecinden sonra şirket, Chromium ile birlikte güncel kalmanın ve yeni özellikler geliştirmenin çok maliyetli olduğuna karar verdi. Bu yüzden masaüstü sürümünün geliştirmesini durdurdu. Önümüzdeki aylarda Rockmelt internet tarayıcının masaüstü sürümü ömrünün sonuna gelecek.

Bununla birlikte Rockmelt tarayıcı iPhone üzerinde hayatına devam ediyor. Yeni Rockmelt 3.0 sürümüyle hızı arttırılına yeni tarayıcı @mention ve hashtag desteğine kavuştu. Ancak esas yenilik bir internet sitesi olarak geldi. Yeni Rockmelt.com farklı bir proje. İnternet üzerindeki gelişmelerin görsel bir akışını sunan Rockmelt.com, Flipboard’a benzetilebilir. Rockmelt tarayıcıda olduğu gibi yine sosyal ağlara önem veren, kullanıcının ilgi duyduğu konuları sergileyen bir yapıya sahip.

Rockmelt iOS uygulaması güncelleniyor
Rockmelt iOS uygulaması güncelleniyor