Anasayfa Haber PlayStation 4’ün Fiyatı Ne Kadar Olacak?

PlayStation 4’ün Fiyatı Ne Kadar Olacak?

PlayStation 4'ün fiyatı ne kadar olacak?
PlayStation 4'ün fiyatı ne kadar olacak?
PlayStation 4'ün fiyatı ne kadar olacak?
PlayStation 4’ün fiyatı ne kadar olacak?

Yeni nesil oyun konsolunun fiyatı halen belirlenmedi. Peki tahminler ne yönde?

Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 4 geçtiğimiz ay içerisinde tanıtılmıştı. Ancak halen yanıtlanmayan ve merak edilen sorular var. Bunlardan en merak edileni PS4’ün fiyatının ne olacağı.

Şu an ortada resmi bir duyuru olmamasına karşın İngiliz süpermarketler zinciri ASDA, yeni konsolun ön siparişlerine başladığını duyurdu. Müşteriler 20 Sterlin karşılığında PlayStation 4’e hızlı bir biçimde ön sipariş verebilecekler. Konsolun fiyatı açıklandığında ASDA, depozito veren müşterilerine indirim yapacağını da belirtti.

Söylentilere karşılık Sony Worldwide Studios ikinci başkanı Michael Denny, PS3’ün çıkış fiyatının başlangıç için yüksek olduğunu kabul etti. Sony hatasının farkına vararak PS4’ün daha ucuza çıkacağını savunuyor.

PlayStation 3, 500-600 Dolar arasında pazara giriş yapmıştı. Sony’nin açıklamasına göre yeni konsol bu rakamdan daha düşük olacak. Tahminler 400 Dolar civarında olacağı yönünde. Tabi Türkiye pazarını ele aldığımızda fiyatların oynayacağı kesin.

PS3’ün 60GBlık sürümünün indirimli fiyatı 1500 TL civarındaydı. Firmanın yaptığı açıklamaları göz önünde bulundurursak PS4’ün Türkiye çıkış fiyatının 1200-1300 arasında olması gerekiyor. Ancak vergileri dikkate aldığımızda bu fiyatın sabit kalmayacağına inanıyoruz.