Anasayfa Teknoloji Nokia Lumia Serisi Technopat İnovasyon Ödülü Kazandı

Nokia Lumia Serisi Technopat İnovasyon Ödülü Kazandı

Nokia Türkiye Pazarlama Müdürü Sertaç Şener, Technopat Genel Müdürü M. Berker Güngör
Nokia Türkiye Pazarlama Müdürü Sertaç Şener, Technopat Genel Müdürü M. Berker Güngör

Nokia yeni Lumia cep telefonlarıyla zor olanı başardı ve pazarda gerçek bir inovasyon kaynağı haline geldi! Akıllı cep telefonlarının kıyasıya yarıştığı bir piyasada, yeni Nokia Lumia cep telefonları getirdikleri yeniliklerle dikkat çektiler…

Nokia Türkiye Pazarlama Müdürü Sertaç Şener,  Technopat Genel Müdürü M. Berker Güngör
Nokia Türkiye Pazarlama Müdürü Sertaç Şener, Technopat Genel Müdürü M. Berker Güngör

Nokia Türkiye Ofisi’ni ziyaret ederek Nokia Lumia serisinin yeni teknolojilerden dolayı hak ettiği inovasyon ödülünü, Nokia Türkiye’den Pazarlama Müdürü Sertaç Şener’e Technopat Genel Müdürü M. Berker Güngör takdim etti. Nokia’nın Türkiye’deki köklü geçmişini ve planladığı geleceği hoş bir sohbet ve Türk kahvesi eşliğinde konuştuk.

Nokia’nın yeni nesil Windows işletim sistemli telefonları göz alıcı tasarımları ve renkleri kadar, içerdikleri teknolojik yeniliklerle de piyasada kendilerinden söz ettirmeyi başardılar. Mesela bugün için sadece Nokia’nın amiral gemisi modeli olan Lumia 920 modelinde bulunan kablosuz şarj teknolojisinin, yakın gelecekte endüstri standardı haline geleceği tahmin ediliyor. Yine Lumia 920 modelinde kullanılan kamera teknolojileri, benzerlerinden çok daha güçlü bir performans sergiliyor. Nokia’nın yeniden bir endüstri lideri haline gelmek için elinden geleni ardına koymadığı bir gerçek!

Nokia yeni Lumia modellerini tanıtarak portföyünü genişletmeye, farklı fiyat aralıklarındaki tüketicilere seçenekler sunmaya devam ediyor. İnovasyon yaratan, yenilikçi teknolojilerle ülkemizdeki “sağlam” imajını birleştiren Nokia, tekrar eski altın günlerindeki gibi tüketicilerin ve teknoloji sektörünün beğenisini kazanıyor. Nokia’nın yeni inovasyonlarını merakla bekliyor, bir yandan da okurlarımız için yeni modeller ve teknolojiler konusunda Nokia’yı soru bombardımanına tutmayı ihmal etmiyoruz.