Anasayfa Haber Acer Yeni Ultrabook Modellerini Tanıttı

Acer Yeni Ultrabook Modellerini Tanıttı

Acer, yeni ürünlerini birbir tanıttı.
Acer, yeni ürünlerini birbir tanıttı.

Acer, Aspire R7, Aspire P3 Ultrabook, Aspire V Serisi dokunmatik dizüstü bilgisayarlar ile Acer Iconia A1 ve Iconia B1 tabletler gibi yeni ürünlerini tanıttı.

Acer New York’ta düzenlenen basın toplantısında dokunma ve yazma deneyimini yeniden tanımlayacak devrim niteliğinde bir 39.6 cm (15.6”) dizüstü bilgisayar olan Aspire R7’yi tanıttı.  Full HD 1920×1080 dokunmatik ekrana sahip olan Aspire R7, dokunma ve yazmayı gittikçe birleştiren yeni hayat tarzı için üretildi. Yeniden konumlandırılmış bir klavye ve ekranı öne ve farklı konumlara taşıyan bir destek ile, R7 ekrana dokunma ve klavye kullanım kombinasyonunu daha sezgisel ve doğal bir hale getirir. Ergonomik tasarımı kullanıcıların teknolojiyle etkileşime geçmek için kendi tercih ettikleri araştırma ve karar alma yöntemlerine izin verir.

Acer Avrupa Başkanı Oliver Ahrens şöyle konuştu: “Aspire R7 ile Acer dizüstü bilgisayarı insanların bilgisayarlarıyla veya cihazlarla nasıl etkileşime geçtiklerini temel alan bir yaklaşımla yeniden tasarladı.”  R7’nin yenilikçi tasarımı bilgi işlem deneyimini yeniden tanımlamaktadır, böylece tüketiciler ister dokunmatik olarak kullansınlar ister yazı yazsınlar, R7 kullanıcıların daha önce hiç yapmadıkları şekilde içerik oluşturma, internette gezinme ve içerik paylaşmalarını sağlar.“

Dört farklı kullanım moduyla Acer R7 dönüşebilen bir tasarıma sahip

“Acer dokunmanın yeni bilgisayar deneyimi için çok önemli olduğuna inanmaktadır,” diyor Ahrens. “Pazarda video ve resim düzenlemeyi veya bir filmin tadını büyük ekranda çıkarmayı bu kadar kolaylaştıran bu kadar güçlü ve çok yönlü bir ürün daha yoktur.  Güçlü ve eksiksiz bir 15.6-inç dizüstü bilgisayar olan Acer R7, dokunmatik odaklı bir dünyada kullanıcılara daha uygun bir tasarımla benzersiz bir fonksiyonellik sağlıyor.”

Acer Aspire R7 tüketicilerin dizüstü bilgisayarlarını kullanım ihtiyaçlarına göre sarmal içerik deneyimini en iyi şekilde sunan bir biçime dönüştürmelerine izin verir.  Dört çalışma moduyla birlikte, R7 geleneksel bir dizüstü bilgisayar, bir masaüstü pad, bir ekran veya ekranın çeşitli açılarda klavyenin üzerinde yüzmesini sağlayan bir modda kullanılabilir.  Bu da kullanıcıların istedikleri yerde ve istedikleri şekilde — oturarak veya ayaktayken, masada veya kucaklarında çalışabilmelerine olanak verir.  Destek bölmesi ekranın etrafında dönmesini, içerik oluştururken, internette gezerken veya içerik paylaşırken dokunma ve yazmayı kolaylaştırır.  Çift destek teknolojisi modlar arasında tek elle geçiş yapılabilmesini sağlar ve ekranı dokunulduğunda kaya gibi sağlam tutar.

  1. Destek Modu – Elinizi uzatıp ekranı yakına çekerek dokunmatik ekranı kullanmak için avuç dayanağı ve klavye üzerinden erişme ihtiyacını ortadan kaldırın. Yalnızca yukarı ve dışarıya doğru klavyenin önünde konumlandırılabileceği bir yere çekin veya üzerine kaydırın.  Ekranı daha yakına çekerek dokunmatik ekran, klavye ve touchpad arasında geçiş yapmak çok kolaydır.
  2. Dizüstü modu – Ekranı geriye, klavyenin arkasına kaydırdığınızda 39.6 cm (15.6”) Full HD 1920×1080 dokunmatik ekranlı, Intel Core i5 işlemcili, 12GB’a kadar bellek, 1TB sabit disk veya 256GB’a kadar SSD ve tam boy bir arkadan aydınlatmalı klavye ile güçlü, tüm özelliklere sahip bir dizüstü bilgisayara sahip olursunuz. Aynı zamanda ses seviyesi kontrol düğmesi, HDMI portu, SD kart okuyucu, ses giriş/çıkışları, üç USB portu, WiFi, Bluetooth ve VGA, RJ45 ve USB destekleyen uygun bir dönüştürücü içerir.
  3. Görüntüleme Modu – Ekranı ters çevirdiğinizde film izlemek, fotoğraflarınızı göstermek veya bir sunum yapmak için mükemmel bir konuma gelir. Paylaşmak ve işbirliği yapmak kolay, zevkli ve doğrudandır. Acer’ın kendini kanıtlamış çift eğilmeli tasarımı sayesinde ekran kolayca döner, fakat dokunulduğunda sağlam bir şekilde yerinde kalır.
  4. Pad Modu – Yalnızca dokunmatik ekranı aşağı doğru çektiğinizde ve yüzü yukarı dönük şekilde klavyenin üzerine yatırdığınızda Aspire R7 bi dizüstü bilgisayarın güçlü performansından ödün vermeden bir pad’e dönüşür. Ergonomik 4 derece eğim açısı ile internette gezinme, yazma veya çizme için mükemmel ve gündelik oyun oynama ve not alma gibi dokunmatik etkileşimler için idealdir.

Benzersiz bir Deneyim

Üstün bir görsel/işitsel deneyim sunan R7’nin güçlü özellikleri ve yüksek tanımlı ekranı Dolby Home Theater birinci sınıf ses sistemi ve dört adet 8 watt hoparlör tarafından tamamlanır. Dönüştürülebilir tasarımı sayesinde, mod değiştirilirken ses kanalları otomatik olarak geri döner, bu nedenle stereo ses sistemi her zaman mükemmeldir.

Acer aynı zamanda iki mikrofonun yerleşimini geleneksel dizüstü bilgisayar düzeninden değiştirmiş ve dizüstü bilgisayarın önüne ve tabanına, klavyenin aşağısına almıştır. Bu şekilde en iyi ton ve ses kalitesi sağlanmış ve ekran kenarındaki delikler ortadan kaldırılarak dokunmatik ekranın estetiği iyileştirilmiştir.

Yeni tasarımda klavyenin yerleşimi bile yeniden düşünülmüştür.  Klavyenin kasanın önünde gövdeye daha yakın biçimde yerleştirilmesi olabildiğince daha konforlu, daha verimli ve daha akıcı bir hale getirmiştir. Tuşlar doğal olarak parmakların altında kalmaktadır ve yazı yazmak için kolları avuç dayanağından dışarı ve yukarı kaldırarak pad’e dokunma ihtiyacı ortadan kalkmıştır.

Red Dot Tasarım Ödülü

Acer Aspire R7 ürün tasarımında mükemmellik için dünyadanın en prestijli tasarım ödüllerinden  Red Dot ile ödüllendirilmişti. Bu ödül uluslararası bir yarışmada, Almanya, Design Zentrum Nordrhein Westfalen’da 37 tasarım uzmanından oluşan bir jüri tarafından yıllık olarak verilmektedir. Tasarım gurusu Jimmy Choo 19 kategoride 4662 başvuru alan bu yılki yarışmaya jüri üyesi olarak ilk kez katılmıştır. Aspire R7 “bilgisayarlar ve bilişim teknolojisi” kategorisinde seçilmiştir.

Temin Edilebilirlik ve Fiyatlandırma

Acer Aspire R7 Haziran ayından itibaren 999 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Aspire P3
Aspire P3

Acer Aspire P3 ile Bilgisayar Kavramını Yeniden Tanımlıyor

Acer , bir Ultrabook’un tüm faydalarını, kolayca tablet moduna dönüşebilen benzersiz bir tasarımla beraber sunan Acer Aspire P3 Ultrabook’u tanıttı. Günümüzde birçok kullanıcı mobil bir bilgi işlem cihazı seçerken dizüstü bilgisayar veya tablet tasarımları arasında kalmaktadır. Aspire P3 hiçbir ödün vermeden bunun üstesinden geliyor. Aspire P3 içerik oluşturan ve tüketen kullanıcılar için ideal bir mobil bilgi işlem cihazıdır.

Yalnızca 1.39 kg ağırlığı ve 19.75 mm kalınlığıyla, yeni tanımlanan bu mobil bilgisayar, son derece kolay taşınabilir biçimi, mükemmel performansı ve uzun pil ömrüyle birlikte bir Ultrabook’un tüm özelliklerine sahiptir. Dokunmatik ekranın altlık modunda veya klavye kasasından çıkarılarak kullanımına izin veren tasarımıyla bir tabletin faydalarına yenilerini ekler. Bu da Acer müşterilerine gelişmiş mobilitenin yanı sıra cihazlarını dokunmatik olarak en son uygulamalar, fotoğraf görüntüleme, iletişimde kalma ve eğlenme amacıyla kullanmaları için daha fazla imkan sağlar.

Verimlilik Dinamosu

Acer Aspire P3 gerçek bir Ultrabook performansı sunar, böylece müşteriler günlük bilgi işlem görevlerinden sunum oluşturma ve multimedya içeriği paylaşma gibi daha zorlayıcı görevlere kadar tüm işlerini halletmek için ana bilgisayarları gibi kullanabilirler.  Bu yeni mobil dinamo aynı zamanda görüntülü konferans sırasında çalışma tabloları ve belgeleri incelemek gibi çoklu uygulamaları yürütebilir ve verimliliği arttırabilir.

Duyarlı ve hızlı Intel Core i3 ve Core i5 işlemciler bu görevleri yerine getirmek için gerekli olan performansı sağlarken altı saate kadar daha uzun pil ömrü için daha verimli güç sağlar. Kapağını kapatmak Acer Aspire P3’ü uyku moduna alır ve açıldığında ise cihazı yalnızca birkaç saniyede uyku modundan çıkarır. Windows 8 sistemi kullanıldığı için, birçok işletme açısından tüm Office programlarının yanı sıra eskiden beri kullanılan Windows programları da önemlidir.

Kasasına tam boy bir yumuşak klavye dahil edilmiştir, böylece kullanıcılar belgelerini yazmak ve hesap tablosu oluşturmak gibi üretim görevlerini rahat bir biçimde yerine getirebilirler. Acer Aspire P3 kalem tabanlı girdi rahatlığını arzulayan kullanıcılar için opsiyonel bir ekran kalemine sahiptir.

Bu özellikler Acer P3’ü mobil iş güçleri için donanıma ihtiyacı olan işletmeler ve Office uygulamalarını kullanan okullar ve tüketiciler için de ideal kılmaktadır.  Acer P3 işletmelerde ve okullarda gittikçe popülerleşen Bring Your Own Device (BYOD) (Kendi Cihazını Getir) girişimleri için de mükemmel bir seçenektir.

Mobil Eğlence

Eğlence için optimize edilen Acer Aspire P3’ün 29.5 cm (11.6”) HD ekranı ve IPS teknolojisi video, fotoğraf ve diğer multimedyaları düzgün renk ve netlikle mükemmel biçimde sunar. Geniş ekran tasarımı filmlerin güzelliğini ortaya çıkarır ve ekranın geniş 170 derecelik görüntüleme açısı sayesinde birden çok kişi mobil eğlencenin keyfini çıkarabilir. Dolby Home Theater kulaklıklara ve dahili hoparlörlere ses desteği sağlar. Acer P3’te müzik ve videolar HDMI portu aracılığıyla ilave ekranlarla paylaşılabilir. Dahili Acer Crystal Eye HD ön web kamerası internet üzerinden görüntülü sohbetlere hayat vererek 720p HD videolar sağlar ve 5MP arka kamerası yüksek çözünürlükte fotoğraflar çeker. Bu yeni Ultrabook cihaza güç vermek ve verilerin hızla ve güvenli bir şekilde alınması için 60GB veya 120GB SSD özelliğine sahiptir.

Temin Edilebilirlik ve Fiyatlandırma

Acer Aspire P3 599 €’dan başlayan fiyatlarla hemen temin edilebilecektir.

Acer V5 ve V7 İnce ve Hafif Bilgisayarlara Yeni Bir Standart Getiriyor

Acer New York’ta düzenlenen basın toplantısında yenilenmiş ve daha da inceletilmiş V5 Serisi dizüstü bilgisayarlarını ve gücüyle dikkat çeken yeni V7 Ultrabook’u tanıttı. Yeni V Serisi Acer’ın çeşitli renklerde ve çeşitli ekran boyutları, çözünürlükler, dokunmatik olan veya olmayan, çeşitli performans ve grafik özellikleriyle temin edilebilen birçok modeliyle en kapsamlı anaakım dizüstü bilgisayarlarını temsil etmektedir.

Acer Avrupa Tüketici Ürünleri Başkan Yardımcısı Luca Rossi “Yeni Acer Aspire V5 ve V7 Serisi müşterilerimize içinden seçim yapabilecekleri geniş bir performans ve eğlence özelliği yelpazesi sunmak amacındadır” dedi ve ekledi: “V serisine yüksek çözünürlüklü paneller, daha güçlü grafikler ve katı hal sürücüleri ekledik, bunun yanı sıra modeller şimdi bir önceki nesle göre yüzde 9’a kadar daha ince.”

Hayat tarzınıza uygun farklı ekran boyutlarıyla yeni Acer VSerisi Ultrabooklar

Hayat tarzına ve performans ihtiyaçlarına bağlı olarak, tüketiciler geniş 39.6 cm (15.6”) ekranlar, daha kolay taşınabilir 35.6 cm (14”) ekranlar veya son derece kolay taşınabilen 29.5 cm (11.6”) ekranlar arasından istediklerini seçebilirler. Tüm yapılandırmalar dokunmatik olan veya olmayan ekran tercihleriyle temin edilebilir. Yazı yazmayı kolaylaştırmak ve daha konforlu hale getirmek için tüm V5 modelleri önceki nesil V5 dizüstü bilgisayarlara oranla yüzde 8 daha geniş tuş alanıyla (15mm) birlikte tam boy arkadan aydınlatmalı bir klavyeye sahiptir.

Kristal netliğinde görüntüleme için 39.6 cm (15.6”) veya 35.6 cm (14”) ekrana sahip V5 dizüstü bilgisayarlar IPS teknolojisiyle birlikte olağanüstü keskinlik ve geniş görüntüleme açısı sağlayan yüksek çözünürlüklü (1366×768) veya tam yüksek çözünürlüklü (1920×1080) olarak temin edilebilir. Bu modeller aynı zamanda dört hoparlöre sahiptir ve daha az bozulmayla kristal netliğinde sinematik bir surround ses için Dolby Home Theatre tarafından desteklenmektedir. Bu özellik, bir ev sinema sistemine bağlanmalarını da kolaylaştırır ve yalnızca birkaç basit tıklama ile bilgisayarın ses ayarları üzerinde tam bir kontrol sağlar.

Yeni Acer V Serisi ultrabooklarda hızlı günlük oyun oynama imkanı ve zengin bir hassasiyette multimedya sağlayan NVIDIA GeForce GT7XXM serisi veya AMD Radeon HD8750 belirgin grafik donanımı bulunuyor. Geniş bir çeşitliliğe sahip bilgi işlem ihtiyaçlarını karşılayabilmek için de Intel 3. nesil işlemcilerinden oluşan bir yelpazeyi içeriyorlar.

Dokunma, Mobilite ve Uygun Fiyat

29.5 cm (11.6”) yüksek çözünürülüklü (1366 x 768) dokunmatik ekrana sahip en küçük Aspire V5 modelleri gittikleri her yere götürebilecekleri uygun fiyatlı, ince ve çok hafif bir dizüstü bilgisayar isteyen herkes için idealdir.  Yalnızca 1.38 kg ağırlığında ve 20 mm’den ince olan bu ultrabooklar  sık seyahat eden kişiler, çocuklar veya öğrenciler için mükemmeldir. Modeller yeni nesil AMD çift çekirdekli, dört çekirdekli veya en son Intel ana işlemcilerle birlikte temin edilebilir. Aynı zamanda tam boy bir klavyeye sahiptirler ve arkadan aydınlatmalı klavyeler de bazı ülkelerde satışa sunulacaktır.

Performansa önem verenler için V7 Serisi Ultrabooklar

Yeni V7 Serisi Ultrabook’lar V5 modellerinde bulunan aynı şık ve ince tasarımı sunmalarının yanında, buna alt kısımda “ipeksi bir dokunuş” da ekliyorlar. V7 modelleri ayrıca, Intel’in en yeni nesil işlemcilerinden çeşitler, katı hal sürücüleri, Acer Theft Shield, yeni Acer dönüştürücü portu ve WiDi’nin yanı sıra film izlemek, fotoğraf veya video görüntülemek veya oyun oynamak için doğrudan büyük ekran bir HDTV’ye bağlanmayı kolaylaştıran Intel’in Kablosuz Oynatma teknolojisini içeriyorlar.

Acer Dönüştürücü Portu Bağlantı Kurmayı Kolaylaşr

En üst seviyede rahatlık için V5 modelleri bir Acer Dönüştürücü Portu ve Kablosu içerir, böylece harici bir ekran, sabit sürücü, yönelticiye bağlanmak kolaylaşır. Kablo VGA,USB ve RJ45 bağlantılarını destekler.

Temin Edilebilirlik ve Fiyatlandırma

Aspire V Serisi Mayıs sonundan itibaren temin edilebilecektir. V5 Serisi 399 €’dan, V7 Serisi ise 599 €’dan başlayan fiyatlarla satışta olacak.

Giordano

Acer, Iconia A1 ile Tek Elle Kullanılabilen Tableti Sunar

  • Özel tasarımı ve ince boyutuyla tek elle kullanıma uygun
  • Daha hızlı medya performansı için dört çekirdekli işlemciler
  • IPS teknolojisi ve 5MP kamerasıyla birlikte 20.1 cm (7.9”) LED arkadan aydınlatmalı ekranda canlı görseller
  • 7 saatlik pil ömrüyle gün boyunca hayatınızı kolaylaştıracak bu tablet, günümüzün kaşifleri, maceraperestleri, dijital dünya meraklıları ve yoğun mobil yöneticileri için ideal

Acer New York’ta düzenlenen basın toplantısıyla günümüzün kaşifleri, maceraperestleri, dijital dünya meraklıları ve gün boyunca mobil bir yardımcıya ihtiyacı olan kullanıcılar için, ilk tam özellikli, 20.1 cm (7.9”) tabletini tanıttı. Tek elle konforlu bir şekilde taşınabilen hafif ve özel tasarımı sayesinde, bu tablet bir el çantasına da sığabilmektedir. Yeni Acer Iconia A1 hızlı bir dört çekirdekli işlemci tarafından güçlendirilen sorunsuz ve hızlı navigasyonu, internette gezinme ve medya oynatma özellikleri ile insanların eğlenmelerini ve iletişimde kalmalarını sağlıyor.

Yeni Acer Iconia A1 ile eğlenceyi gittiğiniz her yere taşıyın!

Yoğun bir hayatı olan mobil kullanıcılar, rahat video oynatma ve akıcı, hızlı navigasyon konusunda istedikleri tam performansa hızlı Quad Core 1.2GHz işlemciden gücünü alan uygulamalar ve web siteleri yoluyla erişirler. Hareket ve titreşim yanıtları için entegre jiroskop ile hareketler, yakınlaştırma, kaydırma ve navigasyonun tümü sezgiseldir ve oyunlar hassas, gerçekçi ve hatta çok daha eğlencelidir.

IPS teknolojisine sahip LED arka aydınlatmalı ekran ve 170 derece görüntüleme açısı videoları, fotoğrafları ve multimedya içeriklerini düzgün renk ve parlaklıkla canlı bir biçimde vurgular. 1024×768 çözünürlük metinlere ve grafiklere keskinlik ve netlik kazandırırken, 4:3 en-boy oranı internette gezinme ve e-okumanın yanı sıra oyun oynamak için de harikadır.

İletişimde Kalmak İçin Yanızda Taşımak Çok Kolay

Acer Iconia A1 güvenilir 802.11b/g/n kablosuz teknolojisi ve dahili 3G mobil veri bağlantısı sayesinde tüketicileri Wi-Fi ağları ve kablosuz erişim alanlarına bağlı tutacaktır. Ayrıca, entegre Bluetooth 4.0 tüketicilerin tableti kulaklıklar ve yazıcılar gibi çeşitli harici cihazlara hızla bağlayabilmelerini sağlar.

Dijital Merkez

5MP arkaya dönük kamera hareket halindeyken hızlı paylaşım için kolayca düzenlenebilen 30fps’de 1080p videolar çeker. Ön yüzdeki kamera geliştirilmiş mikrofonla birleşerek görüntülü sohbetlerden ve kayıtlardan net bir biçimde video ve ses yakalama imkanı sunar. Micro USB 2.0 ve micro HDMI bağlantı noktaları müşterinin fotoğraflarını, müziklerini, videolarını ve diğer dijital içeriklerini hızlı aktarmasını veya paylaşmasını sağlar.

MicroSD aracılığıyla 32GB ekleme imkanı bulunan 8GB veya 16GB versiyonuyla, Iconia A1 sürekli hareket halindeki kullanıcılar için ideal bir dijital cihazdır.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Iconia A1-810 (WiFi) versiyonu Mayıs sonundan itibaren 169 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir. Iconia A1-811 (3G) versiyonu Temmuz sonundan itibaren 219 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer

Yeni Yüzü ve Bağlantı Seçenekleriyle Iconia B1

Iconia B1 129 €’dan başlayan fiyatlarla yeni kullanıcıları, ikinci bir tablet sahibi olacak kullanıcıları veya çocuklu aileleri hedefleyen bir tablet için tasarım ve performansta yeni bir standart getiriyor

  • Şimdi WiFi veya 3G ile ve daha hızlı performanslı
  • Opsiyonel koruma çantası ve filmi ilave koruma sağlar

Acer yeni ve sade tasarımıyla, yükseltilmiş performansı ve ilave 3G veri bağlantısı seçeneğiyle genç veya yeni kullanıcıları veya çocukları için ikinci bir tablet almak isteyen aileleri hedefleyen bir tablet için yeni bir standart getirerek ikinci nesil Acer Iconia B1’i tanıttı. Iconia B1 aynı zamanda kendilerine uygun bir mobil cihaz arayan yoğun profesyoneller için de idealdir.

Standart bir kitap sayfasıyla aynı boyutta olan 17.8 cm (7”) boyutundaki ekranı e-okuma, internette gezinme, oyun oynama ve video izleme aktiviteleri için idealdir. Iconia B1 bugün ailenin tüm üyelerine yönelik bir tablet çözümü ararken tek tip bir görünüm ve his sunmak amacıyla Iconia A1 ile güçlerini birleştiriyor.

Temin Edilebilirlik ve Fiyatlandırma

Iconia B1-710 (WiFi) versiyonu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da Haziran ayının ortasından itibaren 129 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir. Iconia B1-711 (3G) versiyonu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da Temmuz ayının sonundan itibaren 179 €’dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

http://youtu.be/SE_gIOeZloQ