Anasayfa Haber Yeni Lumia Hız Trenine Bindi

Yeni Lumia Hız Trenine Bindi

Nokia Lumia 928
Nokia Lumia 928
Nokia Lumia 928
Nokia Lumia 928

Nokia, Apple ve Samsung’u alt edecek yeni bir reklam videosu paylaştı.

Nokia, Lumia ile yeniden eski günlerine dönmeyi başardı. Firmanın amiral telefonu artı puanları toplayarak üst sıralara yükseldi. Ancak Nokia, Apple ve Samsung’un domine ettiği akıllı telefon pazarında yalnız olmadığının farkında. Daha önceden piyasayı sarsan telefonlar çıkarak iki firmayı bir hız treni testiyle alt etti.

Nokia’nın yeni reklam kampanyasında telefonlar sırasıyla bir hız trenine yerleştiriliyor. Önce yeni Nokia Lumia 928, sonrasında ise iPhone 5 ve Samsung Galaxy S3 ile kamera testi yapılıyor. Lumia 928’in sahip olduğu 8.7 Megapiksellik kamera ve PureView teknolojisiyle video çekim kalitesini sergiliyor.

Nokia neden Samsung’un yeni amiral telefonu Galaxy S4’ü seçmemiş orası tam bir muamma. Belki reklam kampanyası S4’ün çıkışında önce çekilmiştir. Çünkü S4’ün de kaliteli çekim teknolojisine sahip olduğu biliniyor.

Nokia Lumia 928 iki telefonu da çekim kalitesinde geçiyor. Nokia’nın yeni amiral telefonu hakkında söylentiler devam ediyor. Ancak firma tarafından halen açıklanmış resmi bilgiler mevcut değil. Önümüzdeki günlerde Nokia’nın açıklama yapması bekleniyor.

İsterseniz aşağıdaki reklam videosundan Lumia 928’in çekim kalitesine göz atabilirsiniz:

http://youtu.be/isKPxCvFEGo