Anasayfa Oyun Warface Japonya’ya da Gidiyor

Warface Japonya’ya da Gidiyor

Nexon ve Crytek Warface’in Japonya’da yayınlanması için anlaşma imzaladı. Crytek ve Nexon Warface markasını Asya çapında yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Warface Japonya'da 

Crytek, free-to-play FPS oyunu Warface’in Asya çapında yaygınlaşması için çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Crytek bugün, Warface’i Japonya’daki PC oyuncularıyla buluşturmak için dünyanın önde gelen çevrimiçi oyun yayıncısı NEXON Co. ile yapacakları ortaklığı duyurdu.

“Warface’in Japonya’da yaygınlaştırılması bizim için çok önemli bir adım,” açıklamasını yapan Crytek CEO’su Cevat Yerli, “Amacımız global bir marka olan Warface’in yaşattığı benzersiz aksiyon duygusunu dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla paylaşmak. Nexon çok güçlü bir ortak. Güney Kore’de, Nexon’un gerçekleştirdiği Kapalı Beta sürecinde alınan son derece olumlu geri bildirimlerin ardından geçilen Açık Beta’da başarılı sonuçlar elde edildi. Nexon’un Japonya’da da aynı başarıyı yakalayacağından şüphemiz yoktur.” ifadesini sözlerine ekledi.

Rusya’da on milyon kullanıcıya ulaşan ve Avrupa ile Güney Kore’de başarılı Kapalı Beta süreçleri geçiren Warface’in Japonya’da yayınlanacak olması, Crytek ve yayıncı ortakları için önemli bir adım olarak görülüyor.