gnçtrkcll’inYeni Temsilcileri Belli Oldu - Technopat
Sonuç bulunamadı
Bütün Sonuçları Göster
Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net
  • Haber
  • Yapay Zeka
  • Tavsiyeler
  • Oyun
  • Video
  • Teknoloji
    • Mobil
    • Nasıl Yapılır
    • Yazılım
    • Elektronik Alışveriş Fırsatları
    • Pratik
    • Ev Teknolojileri
    • Makale
    • Güvenlik
    • Ekonomi
    • İnternet
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Sağlık
    • Yazıcı
    • Sosyal Medya
    • Otomobil
      • Elektrikli Otomobil
  • Sosyal
Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net
  • Haber
  • Yapay Zeka
  • Tavsiyeler
  • Oyun
  • Video
  • Teknoloji
    • Mobil
    • Nasıl Yapılır
    • Yazılım
    • Elektronik Alışveriş Fırsatları
    • Pratik
    • Ev Teknolojileri
    • Makale
    • Güvenlik
    • Ekonomi
    • İnternet
    • Giyilebilir Teknoloji
    • Sağlık
    • Yazıcı
    • Sosyal Medya
    • Otomobil
      • Elektrikli Otomobil
  • Sosyal
Sonuç bulunamadı
Bütün Sonuçları Göster
Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net

Anasayfa - Haber - gnçtrkcll’inYeni Temsilcileri Belli Oldu

gnçtrkcll’inYeni Temsilcileri Belli Oldu

19 Mayıs 2013 - 14:05
- Haber
Google Haberler'de Takip Et
gençturkcell Temsilcileri

gençturkcell Temsilcileri

gnçtrkcll, Gençlik Bayramı’nı yeni temsilcileriyle kutluyor. İşte 19 Mayıs’ta sonlanan seçimlerin sonuçları…

gençturkcell Temsilcileri
gençturkcell Temsilcileri

Geçen sene bir ilk olarak yönetimi gençlere devreden gnçtrkcll, bu sene “Sıra Sende” sloganıyla başlattığı seçim sürecini, gençlik için anlamlı bir gün olan 19 Mayıs’ta sonlandırdı. Sosyal medya üzerinde yürütülen ilk aşamanın ardından finale kalan 15 adayın, 15 gün boyunca meydanlarda sürdürdükleri seçim kampanyasının sonucunda gençler kendi seslerini yönetime taşıyacak 5 temsilciyi belirledi.

Türkiye’nin gençlik kulübü gnçtrkcll’in, yeni dönem temsilcileri belirlendi. Facebook ve gnctrkcll.com üzerindeki “Sıra Sende” uygulaması aracılığıyla 2 binin üzerinde gencin başvurduğu gnçtrkcll temsilciliği için finale kalan 15 adayın seçim süreci tamamlandı.

“Bir yıllık tecrübemiz, yönetimde gençlere yer vermenin doğruluğunu gösterdi”

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül yaptığı açıklamada “gnçtrkcll gibi milyonlarca gencin yer aldığı bir kulübü yönetirken, üyelerimizin talep, ihtiyaç ve beklentilerini tespit etmek ve bunu karşılayacak kampanyalar, tarifeler, etkinlikler oluşturmak bizim için kritik önem taşıyor. Bunu gerçekleştirmenin en doğru yönteminin de yönetimde gençlere yer vermek olduğunu düşünerek geçen sene temsilcilik sistemini hayata geçirdik. Geçen bir yılın tecrübeleri, ne kadar doğru bir karar aldığımızı gösterdi. Bu sene yeni seçimlerle temsilciliğin geçici bir etkinlik değil, gnçtrkcll’in temel yapıtaşlarından biri olduğunu vurgulamak istiyoruz. Ayrıca yeni temsilcilerimizi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı gibi anlamlı bir günde ilan ediyor olmak da, artık Türkiye’nin gençlik seçimlerini gerçekleştiriyor hale gelmemizin doğal ve anlamlı bir sonucu. Yeni temsilcilerimiz, geçen yılın tecrübelerinden de yararlanarak yönetimdeki varlıklarını bu sene daha yoğun olarak hissettireceklerdir. Bu da gençlerle daha yakın olma, onların isteklerini kavrama ve karşılığını sağlama yönündeki çabalarımızı daha da gerçekçi kılacağı için bizi şimdiden heyecanlandırıyor” diye konuştu.

15 günlük yoğun seçim dönemi

Bu sene, gnçtrkcll’de ikinci kez temsilcilerin belirlenmesi için yola çıkılırken, seçimler meydanlara taşınarak, gençlere gerçek bir seçim atmosferi yaşatılması amaçlandı.

Sosyal medyada yürütülen ilk aşamada 2 binin üzerinde genç aday olurken, en fazla ilgi Tarife Temsilciliği’ne gösterildi. Onu sırasıyla teknoloji, etkinlik, alışveriş ve kariyer başlıkları izledi. Bu aşamada Facebook sistemi içerisinde 7 farklı sosyal medya kanalının birbirine bağlanmasıyla elde edilen sosyal medya puanı ve jüri değerlendirmesine göre her bir kategori için 3 ve toplamda 15 aday finale kaldı. Adaylar, İTÜ Ayazağa’da Model grubunun da konser verdiği bir etkinlikte, ilk kez gençlerle buluştu. Bu buluşmanın ardından 15 gün boyunca gençlerin yoğun bulunduğu yerlerde, üniversite kampüslerinde ve yine sosyal medya üzerinde seçim vaatlerini ortaya koyan adaylar, aynı zamanda kendilerine verilen görevleri yerine getirdi. Yoğun bir rekabet içerisinde geçen süreçte 203 bin 496 genç oy kullandı. Kazananlar, 92 bin 846 beğeninin sonunda belirlendi.

Sonuçta kazanan 5 temsilci şöyle sıralandı:

Tarife Temsilcisi: Direnç Çelik Boğaziçi Üniversitesi

Teknoloji Temsilcisi: Sibel Güler Trakya Üniversitesi

Kariyer Temsilcisi: Kaan Kelleli Anadolu Üniversitesi

Etkinlik Temsilcisi: Can Çelikay Bilgi Üniversitesi

Alışveriş Temsilcisi: Rabia Armağan Anadolu Üniversitesi

Yeni temsilciler için hayatlarında çok renkli ve hareketli bir dönemin kapıları açılıyor. Eski temsilcilerden görevi devraldıktan sonra kişisel gelişim ve kariyer konularında eğitim alacak 5 temsilci, kendi uzmanlık alanlarındaki konu başlıklarında gnçtrkcll’lilerin taleplerini dinleyecek, bunlara dayalı projeler oluşturacak ve gnçtrkcll’e ilişkin kararlarda söz sahibi olacak.

Etiketler: 19 MayısgençlikgncturkcelltemsilciTurkcell
PaylaşPaylaşTweetYollaPaylaş
Ali Güngör

Ali Güngör

Technopat.net Kurucusu, editörlük kariyerine 1999'da dergi editörü olarak başladı. Technopat Genel Müdürü olarak devam ediyor. #Teknoloji #video #sosyalmedya #rpg #android #kahve sever.dramatoryum@Twitter

Yorum Yap Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

RSS Technopat Sosyal

  • Doom oynamaya değer mi?
  • Call of Duty: Black Ops 7 38,49$ (1,759 TL)
  • Crimson Desert, 2 milyon kopya sattı
  • MSI GG GK110 alınır mı?
  • Samsung 990 Pro SSD boşta 70 dereceleri görüyor
  • High Power 750W PSU sistemde elektrik çarpıyor
  • R5 3600X'den, 5700X'e geçilir mi?
  • 6000TL bütçeye klavye ve fare önerisi
  • Uncharted 4 save dosyası nereye atılmalı?
  • Lenovo LOQ 15IRX10 5050-13450HX 16/512 vs GameGaraj Slayer X5T 5050 16/512

Technopat Video

Şu an oynayan

Yapay zekadan otomotive: T Raporu 14 bölüm yayında

Yapay zekadan otomotive: T Raporu 14 bölüm yayında

Yapay zekadan otomotive: T Raporu 14 bölüm yayında

Ekran Kartı
240 Hz OLED monitör ROG Strix OLED XG27AQDMGR inceleme

ASUS’tan 240 Hz OLED monitör: ROG Strix XG27AQDMGR inceleme

Haber
Gamer.Gen.TR RTX 5070 OEM paketi inceleme

Gamer.Gen.TR RTX 5070 OEM paketi inceleme

Ekran Kartı

Teknoloji tutkunu Technopatların ortak adresi: Technopat.net!

Güncel teknoloji, internet, donanım, yazılım, oyun ve daha fazlası haber, makale ve videolar ile Technopat’ta sizlerle.

01010100 01100101 01100011 01101000 01101110 01101111 01110000 01100001 01110100

Kategoriler

  • Yapay Zeka
  • Ev Teknolojileri
  • Makale
  • Video

Sosyal Medya

Bağlantılar

  • Hakkında
  • Haber
  • Video
  • Sosyal
  • Çerez Politikası
© 2011-2025 Technopat. Tüm Hakları Saklıdır.

Hosting :

Sonuç bulunamadı
Bütün Sonuçları Göster
  • Giriş
  • Teknoloji Haberleri
  • Sosyal
  • Nasıl Yapılır
  • Yapay Zeka
  • Video
  • Tavsiyeler
  • İncelemeler
    • Video İncelemeler
  • Güvenlik
  • Oyun
  • Makale
    • Pratik
    • Yazar Köşeleri

© 2025 Technopat
Sorularınız için Technopat Sosyal