Anasayfa Teknoloji Yeni BlackBerry Q10 Turkcell’le Türkiye’de

Yeni BlackBerry Q10 Turkcell’le Türkiye’de

Blackberry Q10
Blackberry Q10

Turkcell, yeni BlackBerry Q10’u Türkiye’de satışa sunuyor. İşte BlackBerry Q10’un Turkcell fiyatı ve Turkcell Platinum ekstraları…

Blackberry Q10
Blackberry Q10

Turkcell, BlackBerry’nin BlackBerry 10 işletim sistemine sahip yeni akıllı telefonu BlackBerry Q10 cep telefonu modelini satışa sundu. BlackBerry’nin fiziksel klavyesi ve  dokunmatik ekranı ile Q10, hızlı ve etkin bir iletişim ve ortak çalışma ortamı sağlamayı hedefliyor. Blackberry Q10, gelişmiş donanım, iletişim ve multimedia özellikleri ile uzun pil ömrüne odaklanıyor.

Turkcell’liler yeni BlackBerry Q10’a 31 Mayıs’tan itibaren kampanyaya dahil tarifelerine ek 24 ay boyunca ayda 69 TL’den başlayan fiyatlarla Turkcell İletişim Merkezleri, turkcellmagaza.com ve anlaşmalı zincir mağazalardan ulaşabilecek. Turkcell’in çift taşıyıcı özelliği ile iki kat hızlı mobil internet ile birlikte sunulan BlackBerry Q10’un tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ise 1.999 TL.

Blackberry Q10 Turkcell Platinum ile müşterilerle buluştu

Turkcell Platinum müşterileri, o güne özel aldıklarıBlackBerry Q10’a yanında 599 TL değerindeki BlackBerry 9320 ve 100 TL değerindeki orjinal araç şarjı hediyeleri, üstelik peşinde %10 indirim ile sahip oldu.

Turkcell Platinum müşterileri Platinum Hizmet Ekibini arayarak istedikleri anda BlackBerry Q10’u kapılarında teslim alabiliyor. Üstelik Turkcell Mağazaları’nda tüm aksesuar alışverişlerini de %30 indirimli yapıyor.

Blackberry Q10 Özellikleri

BlackBerry Hub: Tüm görüşmelerinizi bir arada tutuyor. İstediğiniz uygulamaya tek tuşla geçiş sunuyor.

BlackBerry Balance teknolojisi ile iş ve kişisel yaşam ayrılıyor.

BBM (BlackBerry Messenger) hızlı paylaşım yapabilmenizi sağlıyor. BBM BlackBerry 10, sesli arama ve bir başka BlackBerry 10 ile görüntülü konuşma hizmetleri sunuyor.

BlackBerry Remember, özelliği ise telefonunuzda farklı yerlere kaydettiğiniz bilgileri topluyor, organize ediyor ve size hatırlatıyor.