Anasayfa Haber Asus’tan Yeni Transformer ve FonePad Modelleri

Asus’tan Yeni Transformer ve FonePad Modelleri

Asus, tüm Android tabletlerin en iyisi olacağını düşündüğü yeni Transformer Pad Infinity modelini Computex’te tanıttı.

Computex Fuarı’nda tanıtılan yeni ASUS Transformer Pad Infinity, 10” büyüklüğünde 2560×1600 çözünürlükte ekranıyla geliyor. Aynı çözünürlük, Nexus 10’da da kullanılmıştı.

Ürün, Nvidia’nın Tegra 4 işlemcisiyle beraber gelecek ve HDMI arabirimi sayesinde 4K çözünürlük sunabilecek. Bunun yanı sıra bağlantı arabirimlerinde de gelişme var. USB 3.0 ve Bluetooth 3.0 teknolojilerine sahip ürün, diğer üst düzey Transformer’larda da olduğu gibi metal kasasıyla beraber sökülebilir fiziksel bir klavyeye sahip. Ürünün depolama kapasitesi ise 32 GB olacak. Fakat bunun dışında ürün üzerinde MicroSD girişi olacak. Bu sayede depolama alanınızı genişletebileceksiniz.

Asus, düşük seviye ürünleri de unutmadı. Yeni 7” MeMo Pad piyasada oldukça uygun bir fiyata satılacak. MeMo Pad HD 7, tıpkı Nexus 7’de olduğu gibi 1280*800 çözünürlüğe sahip. Yine A7 Quad-Core işlemciye göre 129$ fiyat etiketi ile ürünün şimdiden çok tutacağını söylemek mümkün.

Asus, adeta tablet çılgınlığı içerisinde. FonePad Note, 6” geniş ekranlı bir telefon olarak çift çekirdekli Atom Z2560 işlemcisi, 2 GB sistem belleği ve 1080p çözünürlüğü ile öne çıkıyor.

Sonuç olarak Asus, Android tabletler konusundaki net çizgisi üzerinde kararlı adımlarla yürüyor ve liderliği ele geçirmek istiyor. MeMo  Pad, 129$ fiyat etiketiyle hepimizi gerçek anlamda etkiledi…

Asus Transformer Pad Infinity