Anasayfa Haber Acer Tayvan Computex Fuarı’nda Yeni Ürünlerini Tanıttı

Acer Tayvan Computex Fuarı’nda Yeni Ürünlerini Tanıttı

Acer Ultrabook S7
Acer Ultrabook S7
Acer, Computex Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıtma fırsatı buldu.
Acer, Computex Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıtma fırsatı buldu.

Acer, yeni cihazlarını görücüye çıkardı.

Acer Iconia W3 Tablet
Acer Iconia W3 Tablet

Dünyanın ilk tek elle kullanılabilir, 8 inç Windows 8 tableti Acer’dan:Acer Iconia W3

Acer, Tayvan Computex Fuarı’nda eğlence ve eksiksiz bilgisayar kabiliyetlerini bir araya getiren, sektörün ilk tam özellikli Windows 8 işletim sistemini kullanan 8.1 inç tableti Acer Iconia W3’ü tanıttı. En üst düzey mobil ortağınız olarak yerini daha da pekiştiren Acer Iconia W3, 139 Euro’ya Microsoft Office Home ve Student 2013 önyüklü olarak geliyor!

Iconia W3 okuma ve internette gezinme için tek elle kullanılabilecek kadar kompakt bir tasarıma sahip olup, aynı zamanda verimlilik ve eğlence için büyük bir ekran da barındırmaktadır. Sonuç olarak, işte ve okulda Word, Excel, PowerPoint ve OneNote gibi programlar kullanan işadamları, öğrenciler ve aileler için idealdir .

Acer Iconia W3 Computex’te bir basın toplantısında Acer Aspire S7 ve S3 Ultrabook’ların yanı sıra Liquid S1 phablet (tablet-telefon) de dahil olmak üzere diğer yeni ürünlerle birlikte tanıtıldı. Acer mobil ürün serileri, firmanın bilgi işlem deneyimini ilerici tasarımlar aracılığıyla yeniden tanımlamaya verdiği ağırlığın altını çizmektedir.

Windows 8 ile İçerikleriniz Her Yere Taşınır

Acer Iconia W3 Windows 8 işletim sistemini kullandığı için, dosyaları, fotoğrafları ve kişileri diğer Windows 8 kullanan cihazlarla senkronize eder, böylece kullanıcılar hareket halindeyken belge ve programları üzerinde çalışabilir ve sonrasında başka bir cihazdan en güncel versiyona rahat bir şekilde erişebilirler. Ayrıca, Acer Iconia W3 full Windows 8 kullandığından dolayı, x86 eski Windows programlarıyla uyumludur. Kullanıcılar Windows 8 deneyimlerini en çok ilgilendikleri konular, haberler, hava durumu ve diğer olaylar hakkında güncel bilgiler almak için başlat sayfasındaki Live Tiles’ı yükleyerek özelleştirebilirler.

İnce boyutuyla birlikte pek çok özellik Iconia W3’ü okulda işte ve evde paylaşmak için mükemmel kılar. Windows 8 birden çok kullanıcı kimliğini destekler, böylece kullanıcılar e-posta, Live Tiles ve diğer uygulamalara erişebilirler. Birçok güvenlik ve aile kontrolleri, cihazı birden çok kişi kullanıyor olsa bile içeriklerini güvenli ve emniyette tutar.

Verimlilik ve Eğlence İçin Hareket Halinde Bile Performans

Yeni tablet, internette gezinme ve dijital medya kullanımı dahil olmak üzere bir dizi uygulamayı sorunsuz bir şekilde idare eden Intel Atom Z2760 mobil-optimize işlemci tarafından çalışmaktadır. Ayrıca, Acer Iconia W3 sınıflarda, seyahatlerde veya sadece gün boyunca iletişimde kalmak için tüm gün verimliliği arttırmak amacıyla 8 saate kadar pil ömrü sağlar. Connected Standby, cihazı arka plandaki görevleri yürütürken açık tutarak ve ekranı kapatarak pil ömrünün artmasına yardımcı olur. Acer Iconia W3, 802.11b/g/n kablosuz teknolojisi ile tüketicileri Wi-Fi ağlarına ve internet erişim noktalarına bağlı tutar.

Yeni 8.1 inç LED arka aydınlatmalı ekran 720p videolara inanılmaz detay ve parlaklıkla hayat verir. 1280 x 800 çözünürlük fotoğraflar ve multimedyaların yanı sıra metin ve grafiklerin de canlı ve net olmasını sağlar. Tabletin ön ve arka yüzündeki 2MP web kameraları müşterilerin sosyal ağlar, görüntülü konferanslar ve paylaşım için resim ve video çekmelerine imkan verir.

Iconia W3 eksiksiz bilgisayar verimliliğini bir tablet boyutuna getirmek için cihazlar arasında verilerin hızla paylaşılabilmesni sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Sunum, fotoğraf ve videoları paylaşmak amacıyla bir TV veya harici ekrana bağlanabilmesi için bir micro-HDMI bağlantı noktası mevcuttur. Micro-USB bağlantı noktası verilerin kolay paylaşımına ve telefonlar, MP3 çalarlar, USB sürücüleri veya bir fare gibi cihazlara bağlanmaya izin verir. Bu yeni tablet 32GB veya 64GB iç depolama ile temin edilebilir ve kullanıcılar microSD aracılığıyla ilave bir 32GB ekstra depolama ekleyerek cihazlar arasında fotoğraf ve videoları rahatça paylaşabilirler.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

32GB ve 64GB kapasitelere sahip Iconia W3 Üreticinin Tavsiye Ettiği 329 € ve 379 € fiyatlarla Haziran ayından itibaren temin edilebilecektir. Opsiyonel klavye 69 € ve kasası €24,90 € (gri) ve 27,90 € (beyaz) fiyatlarla satın alınabilir.

Acer S3 Ultrabook
Acer S3 Ultrabook

Acer Aspire S3 Ultrabook Yenilendi!

Yeni Acer 13.3″ Aspire S3-392 Ultrabook Computex Taipei’de tanıtıldı. Tasarımı aynı aileden meşhur Aspire S7 kadar şık olan S3, en yeni teknolojilerle donatılmıştır ve bu da kendisini şık, eğlenceli ve üretken bir bilgisayar haline getirir.

Patentli çift eğimli dayanak tasarımı, kullanıcıların içerik paylaşımı için kapağı kolayca 180 dereceye kadar açabilmelerine izin verirken, ekran en iyi dokunmatik deneyim için sabit kalır. Acer TwinAir soğutma teknolojisiyle birlikte, S3 her zaman performanstan ödün vermeden soğuk kalır. Işığa duyarlı klavyesi loş ortamlarda daha iyi görsel rahatlık için parlaklığını otomatik olarak ayarlar. Ek olarak, S7’nin cam kapağının görsel saflığıyla yarışmak için, yeni S3’ün kapağı alüminyumdan yapılmıştır ve ayna gibi cilalanmış bir görünüm için parlak beyaz bir boyaya sahiptir; kullanım alanı baştan aşağı anotlanmış alüminyumdan yapılmıştır. Yalnızca 17.8 mm kalınlığında ve yalnızca 1.65 kg ağırlığında olan bu Ultrabook ultra incedir ve her yere kolayca taşınabilir.

Acer’ın yeni S3’ü standart bir dizüstü bilgisayarın gücüyle birlikte şık bir Ultrabook olmak için tasarlandı. % 15’e kadar daha iyi performans ve 2 kat daha hızlı 3D grafik işleme hızı sunan en son Intel Core işlemcilerle donatılmıştır, fakat güç tüketimi daha düşüktür. 1080p Full HD ekran ve yeni NVIDIA GeForce GT735M grafikler ile kullanıcılar her zamankinden daha hızlı bir şekilde video oynatabilir/işleyebilir, fotoğrafları düzenleyebilir ve oyun oynayabilirler. IPS teknolojisine sahip olan ekran imajların yandan bile görüldüğünde parlak ve net olmalarını sağlayan 170 derece geniş görüntüleme açısıyla canlı ve doğru renk çoğaltımını garanti eder. Kullanıcılar aynı zamanda en sevdikleri dijital içerikleri büyük bir ekranda, WiDi teknolojisi aracılığıyla daha iyi görüntüler ve ses kalitesiyle kablosuz olarak paylaşabilirler. Ayrıca, benzersiz Acer Purified Voice teknolojisi sayesinde arkadaşlarınız ve ailenizle iletişim kurmak kristal netliğindedir.

Acer S3 250,000 MP3 şarkı veya 150 FHD video saklama kapasitesiyle 1 TB sabit disk sürücüsü sunar. Yeni Aspire S3 Temmuz ayında 999 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.

Acer Liquid S1
Acer Liquid S1

Acer’ın ilk “phablet” cihazı: Acer Liquid S1

Acer profesyoneller ve benzer şekilde maceraperestlerin yeni yol arkadaşı olmak için tasarlanan ilk “phablet” cihazını Tayvan Computex Fuarında tanıttı. Geniş bir 5.7″ HD 1280 x 720 ekran ve akıllı uygulamalarla birlikte, Acer Liquid S1 mobil verimliliği ve eğlenceyi bir üst seviyeye taşıyor.

Tek/çift SIM kartı, Android 4.2 Jelly Bean, dört çekirdekli 1.5 GHz işlemci ve gün boyunca dayanan pil gücüne sahip olan Liquid S1 bir tablet bilgisayarın çalışma verimliliği ile bir akıllı telefonun rahatlığını ve zengin multimedya özelliklerini bir araya getiriyor. Bu, kullanıcıların iletişim kurmaları ve keşfetmeleri için daha fazla olasılığı ortaya çıkaran all-in-one bir mobil cihazdır.

Kablosuz ofis avcunuzun içinde

Liquid S1’in taşınması kolaydır ve kullanıcıların belgelerine ve dosyalarına gittikleri her yerden erişebilmelerine izin verir. İş profesyonelleri dosyalarını AcerCloud Docs aracılığıyla kablosuz bir şekilde alabileceklerini bilerek belgelerini geride bırakabilirler. Kullanıcılar aynı zamanda Acer Remote Files aracılığıyla ana bilgisayarlarından dosyalara uzaktan erişebilirler.

Ek olarak, Liquid S1 ile iş profesyonelleri sunumlarını 720p HD olarak görüntüleyebilir ve belgelerini doğrudan phablet’lerinden yazdırabilirler ve bunların tümünü kablosuz görüntüleme ve yazdırma özellikleri kullanarak yaparlar.

Her şey tümüyle kontrol altında

Çalışma verimliliğini arttıran ve hareket halindeyken eğlenceyi en üst düzeye çıkaran sezgisel ve kullanışlı uygulamalar Liquid S1’de önyüklüdür.

Acer Float Kullanıcı Arayüzü birçok uygulama penceresinin açık kalmasına izin vererek, kullanıcıların bir uygulamadan diğerine dönmelerine gerek bırakmadan çoklu görevleri yerine getirebilmelerini sağlar. Bir tuşa basmak Float Apps kısayolunu getirir; yarı saydam bir ekran üzerindeki uygulamalar kullanılan fonksiyonun üzerinde yüzer. Float uygulamalarına erişmek veya değiştirmek her zaman kolaydır. Bu uygulamalar arasında kamera, haritalar, hesap makinesi ve notlar mevcuttur. Bir Float Caller bildirimi kullanıcıların tüm ekranı kaplayan gelen çağrılar tarafından rahatsız edilmeyeceklerini garanti eder. Bir çağrı geldiğinde, Float Caller mini penceresi açılır ve kullanıcı çağrıyı almayı veya bir hızlı mesajla cevaplamayı seçebilir.

Acer Otomatik Profil sık ziyaret edilen konumlar için öntanımlı ağ ayarlarını destekler, böylece kullanıcı aynı noktayı bir sonraki sefer ziyaret ettiğinde Liquid S1 otomatik olarak profilleri değiştirir. Ayarlanabilir ayarların arasında parlaklık, ses seviyesi ve titreşimin yanı sıra Bluetooth, Wi-Fi ve 3G bağlantıları bulunur.

Ses Komutuyla Açma kişisel ses komutlarını kaydederek ve kullanarak uygulamaları veya arayüzleri doğrudan açar. Kullanıcılar Liquid S1’i hızlı bir şekilde ana ekran, kamera, SMS veya çağrı tuş takımına cihaza dokunmadan, tek bir kolay adımda açabilir. Acer veri trafiği yöneticisi özellikle sınırsız bir veri planı olmayan kullanıcılar için yararlı olan günlük ve aylık veri kullanımını takip eder.

Mobil stüdyo ve eğlence

Liquid S1’i yanınızda taşımak eksiksiz bir mobil stüdyo ile yola çıkmak gibidir. HD akış ve canlı HD oynatma ile büyük 5.7″ ekranına ek olarak, bu phablet fotoğraf çekme, video kaydetme ve medya düzenleme ve oluşturma özelliklerini barındırır. Her şey rahatlıkla paylaşılabilir. Stüdyo/eğlence özelliklerine şunlar dahildir:

Geniş Ön Çekim 88 derece genişliğinde görüntüleme açısına sahip ön kamerayı ve daha fazlasını yakalamak için 24mm lens kullanır. Kamera ve 5.7″ ekran daha iyi geniş açılı fotoğraflar ve görüntülü konferanslar için daha geniş, daha uzun görseller yakalar. Ses Komutuyla Çekim yalnızca “gülümseyin! diyerek ellerinizi kullanmadan fotoğraf çekimi sağlar”. Gülümseme Çekimi gülen yüzleri algılar ve değerli anlarınızı gerçek zamanlı bir şekilde otomatik olarak yakalar — özellikle bebeklerin küçük çocukların fotoğraflarını çekmek için kullanışlıdır.

Studio Sound çarpıcı bir ses ve ekstra genişlikte stereo imajlar sunar. DTS Studio Sound daha büyük bir ses alanı ve daha yüksek vokal netliğiyle sinematik ses kalitesini mobil cihazlara getirir.

Arkadaşlar arasında canlı paylaşım

Acer’ın 2 yönlü LiveScreen uygulaması üzerinden, kullanıcılar arkadaşlarını geçici grup paylaşımı için davet edebilirler. Grup yöneticisi basitçe bir fotoğraf veya nota tıklar ve bunlar gerçek zamanlı olarak canlı etkileşim ve paylaşım sağlayarak arkadaşlarının mobil cihazlarında bir pencere olarak çıkar. Arkadaşları ise 2 yönlü canlı paylaşım için fotoğrafları veya notları gönderebilir.

Birinci sınıf tasarım ve malzemeler

Acer Liquid S1 iddialı iş profesyonelleri ve maceraperest kaşifler için ideal olan birinci sınıf bir minimalist tasarım sunmak için ince işçilik ve malzemeler kullanır. İnce profiliyle birlikte, önünde ve yanında eğimli detaylar, alüminyum yan tutma yerlerine sahiptir ve mat siyah veya beyaz olarak temin edilebilir.

Fiyatlandırma ve temin edilebilirlik

Liquid S1 will 2013’ün 3. çeyreğin Fransa, Belçika, Hollanda, Ukrayna, Rusya, İngiltere ve Almanya’dan sonra İspanya ve İtalya’da 349 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.-

Özellikler

  • Display: 5.7″, HD (1280 x 720), 257 PPI
  • Ana kamera: 8 MP otomatik odaklama, f2.0, 28mm lens, BSI sensör, LED flash, 1080p video
  • Ön kamera: 2 MP, f2.2, 24mm lens, 88° geniş açı, BSI sensör, 720p video
  • İşlemci: Dört çekirdekli 1.5 GHz
  • Depolama / bellek: 8 GB / 1 GB
  • Pil: 2400 mAh, değiştirilebilir Li-polimer pil
  • Boyutlar: 163 x 83 x 9.5 mm, 195 g
  • Ağ: 3G: 900 / 2100 MHz, 2G: 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
  • Bağlanabilirlik: Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 LE, GPS/aGPS
  • Sensörleri: Işık sensörü, hızlanma ölçer, yakınlık sensörü, dijital pusula
  • SIM: Tek/çift micro SIM (modele bağlıdır)
  • İşletim sistemi: Android 4.2
  • Acer özellikleri: Acer Float UI, Acer HD Channel, Acer Docs ve Acer Remote Files, Acer Auto Profile, Acer Data Traffic Manager, Acer Float Caller, Acer Float Apps (haritalar/notlar/kamera/hesap makinesi), Acer Live Screen, Acer Print
  • Ek özellikler: Skitch, YouTube, Moodagent, PolarisOffice, Swype metin girişi, Google Keep, Evernote, kablosuz görüntüleme
Acer Ultrabook S7
Acer Ultrabook S7

‘WQHD Ekranlı’ Yeni Aspire S7 Ultrabook

Acer, Computex Taipei Fuarında Ultrabook ailesinin yeni üyesi yeni nesil 13.3 inç Aspire S7-392 Ultrabook’u tanıttı. Şık tasarımlı teknoloji meraklılarının beklentileri karşılamak için tasarlanan S7 önceki modelin çarpıcı tasarımını ve üstün özelliklerini koruyor olmasına ek olarak, yeni S7 Ultrabook tüm gün kullanım için geliştirilmiş pil ömrüne, daha rahat yazı yazabilmek için ince bir elektrikli ışıldayan (EL) arka aydınlatmalı klavyeye ve daha sessiz bir fan ile 2. nesil Acer TwinAir soğutma sistemine ve ek olarak, büyük ekran eğlencesi ve verimlilik için kablosuz görüntüleme (WiDi) donanımına sahiptir.

Aspire S7-392’nin çarpıcı özelliklerinden biri, Acer’ın 2,560×1,440 çözünürlüğü 13.3 inçlik bir ekrana sıkıştıran IPS teknolojisine sahip ilk 10 noktadan dokunmatik WQHD ekranıdır. Ek olarak, IPS teknolojisi 170 derece görüntüleme açısına kadar çarpıcı renkler sağlar. Windows 8’in sunduğu dokunmatik özelliklerden yararlanan S7’nin dokunmatik ekranı kolay dokunma ve görüntüleme paylaşımı için tümüyle 180 derece açılabilir ve imaj oryantasyonu bir kısayol tuşuyla ters çevrilebilir.

S7 Ultrabook yalnızca 12.9 mm kalınlığı ve 1.3 kg ağırlığıyla ince ve hafiftir. Birinci sınıf malzemelerden üretilmiştir ve üstün dokunmatik kullanımı garanti etmek için çift eğimli, T biçimli bir dayanak çerçeve tasarımına sahiptir. Gorilla Glass 2 kapağı pürüzsüz bir dokunuş sunar, şık ve ince olduğu kadar güçlüdür, çizilmeye dayanıklıdır ve temizlemesi kolaydır. S7 enerji ve malzeme tasarrufu sağlayan bir işlem kullanarak gövdenin tek bir alüminyum parçadan yapıldığı yekpare bir tasarıma sahiptir; sonuç ise süper dayanıklı ve yol için mükemmel olan ultra ince bir kasadır.

S7-392 kullanıcıların dizüstü bilgisayar ekranlarını kablosuz olarak bir LCD veya büyük ekrana taşımalarına izin veren Intel WiDi teknolojisini destekler. Ayrıca, kullanıcılar bilgisayarlarında yeni bir pencere açıp işlerini yaparak çoklu görevleri basit ve eğlenceli bir hale getirebilirler.

Yeniden tasarlanan S7, önceki modeline göre %33 artışla 7 saate kadar geliştirilmiş pil ömrü sağlar. Daha derin tuş darbeli yeni ışığa duyarlı EL arkadan aydınlatmalı klavye daha doğal ve konforlu bir yazma deneyimi sunar. 2. nesil Acer TwinAir soğutma teknolojisi sayesinde, zaten düşük olan ses seviyesi maksimum yüklemede 31 dBA’ya azaltılmıştır, ki bu da önceki S7’den 9 dBA daha düşüktür. Böylece sistem performanstan ödün vermeden sessiz ve serin tutulur.

Ön konuma yerleştirilmiş iki mikrofon ve Acer’ın Purified Voice teknolojisi konuşma performansını iyileştirir ve ses tanıma ve VOIP uygulamaları için gürültüyü azaltarak sesli iletişimin kristal berraklığında olmasını sağlar. Dahası, hızlı uyanma ve okuma/yazma sürelerinin yanı sıra sessizlik için 4. nesil Intel Core işlemci ve bir RAID0 katı hal sürücüsü ile çalışır.

Aspire S7-392 Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da Temmuz ayından itibaren 1,450 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacaktır.