Anasayfa Teknoloji NVIDIA GeForce GTX 700M ile Yeni Nesil Oyuncu Laptopları

NVIDIA GeForce GTX 700M ile Yeni Nesil Oyuncu Laptopları

NVIDIA GeForce GTX 700M ile oyuncu laptopları dünya rekorları kırıyor. Yeni nesil dizüstü bilgisayarlar, daha güçlü ve verimli ekran kartları ile yüzde 40 daha ince ve yüzde 40 daha hafif!

nvidia

NVIDIA yeni NVIDIA GeForce GTX 700M serisi dizüstü bilgisayar ekran kartlarını tanıttı. Dizüstü bilgisayarlarda daha yüksek oyun performansı sunan yeni seri ileri düzey grafikleri mümkün kılıyor.

NVIDIA’nın Bilişim Ürünleri Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Rene Haas yaptığı açıklamada “Neredeyse bütün yeni oyun dizüstü bilgisayarları yeni GeForce 700M GPU’lar üzerine kurulu. GPU herhangi bir oyun PC’sinin kalbidir ve bütün popüler oyun donanımı üreticileri yeni dönemde GeForce GTX 700M serisini tercih ettiler. GeForce GTX oyun demek, şimdi her zaman olduğundan daha fazla oyun demek.”

Yeni GeForce GTX 700M GPU serisinde:

GeForce GTX 780M – Dünyanın en hızlı oyun dizüstü bilgisayarı GPU’su,

GeForce GTX 770M – Yerini aldığı modelden yüzde 55 daha hızlı,

GeForce GTX 765M – Razer tarafından dünyanın en ince oyun laptopu için seçildi, yüzde 40 daha ince ve hafif,

GeForce GTX 760M –Yerini aldığı modelden yüzde 30 daha hızlı,

Kepler mimarisi üzerine kurulu olan 700M serisi GPU’lar dizüstü bilgisayarın performansını ve doğal olarak oyun tecrübesini arttıran teknolojilere sahip. Kullanıcının bir şey yapmasına gerek olmadan arkaplanda çalışan bu teknolojiler, batarya ömrünü korurken bir yandan görselliği geliştiriyor ve performansı arttırıyor.

Bu teknolojiler:

NVIDIA Optimus: Ekran kartı ile işlemci içerisindeki grafik yongası arasında geçiş yaparak batarya ömrünü korur.

NVIDIA GeForce Experience: Bu yazılım oyun içi ayarları en ideal performansı sergileyecek şekilde otomatik olarak ayarlar. GeForce sürücülerini güncel tutar.

NVIDIA GPU Boost 2.0: Bu teknoloji GPU’nun saat hızını gereken performansı vermek için otomatik olarak ayarlar.

NVIDIA’nın yeni GeForce GTX 700M GPU’ları yeni Acer, Asus, Clevo, Gigabyte, MSI, Razer ve Toshiba oyun dizüstü bilgisayarlarında kullanılıyor.

Bu bilgisayarlardan yeni GeForce GTX 780M’e sahip olan MSI GT70 2OD modelinin Video İncelemesini buraya tıklayarak izleyebilirsiniz…