Anasayfa Haber Samsung’tan Galaxy S4 Güncellemesi

Samsung’tan Galaxy S4 Güncellemesi

Samsung, Galaxy S4 kullanıcılarının yaşadığı bir takım sorunlar için bir güncelleme yayınladı.

Samsung, Almanya’da satılan Galaxy S4’ler için güncelleme çıkarttı. Güncellemenin nedeni, kullanıcıların ilk günden beri karşılaştıkları ve deneyimlerini düşüren sorunlar. Kullanıcılar, en azından bu güncellemeyle sorunların kısmen giderilmesini bekliyor, özellikle de yetersiz depolama sorununun.

Yeni güncelleme 360MB civarında. Güncellemenin ana konusu ise, daha önce 9.15GB’ta biten disk alanı, artık 9.23GB’ta sona eriyor. Ayrıca güncellemenin can alıcı diğer noktası ise uygulamaları SD karta taşıma seçeneğinin eklenmesi ve kullanıcılara daha fazla disk alanı sunulması.

Güncellemenin kapsadığı bir diğer konu ise HDR video özelliğinin eklenmesi. Yine kullanıcıların muzdarip olduğu ekranı aşağı ya da yukarı kaydırırken oluşan çift ekran sorunu da bu güncelleme ile çözülecek. Bir diğer konu ise artık bildirim ekranında Smart Pause’a geçiş için buton bulunacak olması. Güncellemenin geri kalanını incelediğimizde ise yeni ikonlar eklendiğini görüyoruz. Bunlar takvim ve diğer küçük güncelleme ikonlarını kapsıyor.

Güncelleme şuan sadece Almanya’da ve Snapdragon tabanlı Samsung S4’lerde bulunmakta. Fakat yakında Exynos tabanlı S4’lerin de bu güncellemeyi alacağını tahmin ediyoruz.

galaxy-s4-snapdragon