Anasayfa Haber Tablet Dergi MANO MAG Yayında!

Tablet Dergi MANO MAG Yayında!

Mano Mag
Mano Mag
Mano Mag
Mano Mag

Türkiye’nin ilk mekan ve tasarım kültürü tablet dergisi MANO MAG yayında!

Atelier Mano; çeşitli ölçeklerdeki tasarım problemlerine disiplinlerarası yaklaşımı esas alan ve farklı mekan deneyimleri tasarlamayı amaçlayan yaratıcı ve düşünsel bir mimari tasarım atölyesi olarak kurgulandı. Mimarlık ve tasarım alanlarında yeni açılımlar sağlamak için inovatif bir yaklaşım benimseyen Atelier Mano’nun yenilikçi, girişimci ve sorgulayan yapısının bir uzantısı olan MANO MAG, bu alt projelerden dijital yayın ayağını oluşturmasının yanı sıra Türkiye’nin ilk mekan ve tasarım tablet dergisi olma ünvanına da sahip.

Belirli bir beğeni düzeyini yansıtarak, atölyenin yaratıcı ortamının, tasarım çizgisinin yerel ve uluslararası düzeydeki hayata geçirilmiş örneklerini bir araya getiren bir mecra MANO MAG.

Belirli beğeni tarzının farklı örneklerini bir araya getiren MANO MAG editörleri aynı zamanda yerel tasarım ve tasarımcının da keşfini yapıyor. MANO MAG KESIF bölümü altında her ay özel bir ürün ve tasarımcıya yer veriliyor. Bu keşif aslında, itinalı bir yerel tasarım seçkisi hazırlamak ve izi sürülen tasarımları daha görünür kılarak, ‘coolhunter’ olarak tabir edilen bir ‘yetenek avı’ yapmak şeklinde özetlenebilir. Ayrıca yine bu keşif çatısı altında sadece mimari örnekler ve kişilikler ele alınmıyor. Moda, tasarım, gastronomi ve benzeri yaşam alanlarında gurme detaylar mercek altına alınıyor.

Bu seçki orta vadede ise, MANO MAG ekibini uzun soluklu bir projeye doğru götürecek. Her ay ortaya çıkan seçkilerin, bir araya getirilerek yine aynı ekibin küratörlüğünde, çeşitli mekan ve konseptlerde sunulması planlanıyor.