Anasayfa Haber Lumia EOS’un Kasası Alüminyum Olacak

Lumia EOS’un Kasası Alüminyum Olacak

lumia eos kamera

Nokia’nın yeni 41 megapiksel kameralı Lumia serisinden telefonu Lumia EOS’a dair yeni görüntüler sızdı.

Daha önce burada da bahsettiğimiz haberimizde, Nokia EOS’un polikarbondan kasasını görmüştük. Ancak yeni sızan görüntülerden sonra Nokia Lumia EOS’un iki farklı kasayla gelebileceği düşünülüyor.

Nokia, daha önce Symbian işletim sistemini kullandığı Pureview 808 model cep telefonu ile 41 megapiksel kamera deneyimini kullanıcılarına sunmuştu. Aynı kamera deneyimini Lumia serisinde Windows Phone işletim sistemiyle tekrar sunmak isteyen Nokia, daha önce sızan görüntülerde cihazın dış yüzeyini polikarbon olarak yapmış görünüyordu. Birkaç gün önce internete düşen bu görüntülerde ise, Lumia estetiğine sahip bu cihazın dış yüzeyinin alüminyum olduğu görülüyor.

Lumia 925’ten ve Nokia’nın diğer telefonlarından da anlaşılabileceği üzere, Nokia’nın alüminyuma karşı bir tutkusu var gibi görünüyor. Eğer bu görüntüler doğruysa Nokia, aynı telefondan iki sürüm sunabilir.

alüminyum nokia eos

Daha makul olan bir diğer fikir ise bu görüntülerin Lumia EOS’un prototipine ait olduğu. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu Nokia’nın bu yaz sonu düzenleyeceği konferanstan sonra emin bir şekilde açıklayabileceğiz.