Anasayfa Oyun DICE, Star Wars’a El Atıyor

DICE, Star Wars’a El Atıyor

dice-starwars-battlefront

DICE’ın üstlendiği Battlefront projesinin akıbeti sizce ne olacak ?

DICE’ı Star Wars: Battlefront projesinin arkasında bulmak, açıkçası hiç şaşırtıcı olmadı. Bu başarılı proje üzerindeki tüm haklara sahip olan DICE’ın daha önceki yıllardaki Battlefield tecrübesini biliyoruz. Aynı zamanda bize sunduğu Multi-Player deneyiminin kalitesini de aynı şekilde hatırlıyoruz. Battlefield, bu deneyimin kilit noktası olan Frostbite 3 grafik motoruyla hazırlanmıştı. Battlefront da bu grafik motorundan nasibini alabilir.

Firma oyunu kendi şirket prensiplerine uygun olarak geliştirmeye çalışırken, aynı zamanda Battlefront’un çizgisinden de çıkmamak için çok dikkatlice çalışıyor. Bu bağlamda firmanın, serinin sıkı takipçilerinin oyun hakkındaki görüşlerine önem vereceği düşünülmüyor. Elbette çıkan oyun bir Star Wars oyunu olacak. Fakat DICE’ın seriye kendilerine has bir şeyler katacağından da hiç kuşkumuz yok.

DICE oyunun PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümlerini onaylandı. Bunlar dışında herhangi bir platform hakkında duyuru yapılmadı. Kaynaklar oyunun 2014’ün sonlarına doğru geleceğini gösteriyor. Ancak Battlefront’un çıkış tarihinin 2015’e sarkabileceği düşünülüyor.