Anasayfa Haber Oyunculara Özel: Havoc

Oyunculara Özel: Havoc

Havoc_Box_1

CoolerMaster’ın alt markası olan CM Storm’dan oyunculara özel yeni fare tanıtıldı.

Cooler master’ın CM Storm alt markasıyla ürettiği oyun farelerinin en yeni modeli olan Havoc, kullandıkları farelerde özellikle yüksek hassasiyet isteyen oyuncular için üretildi. Bu sayede eSport’ta mücadele eden oyunculara hitap ediyor.

En üst seviye oyuncu faremiz olan Sentinel Advance II deki gibi Avago 9800 lazer sensörü kullanan Havoc modelimiz gerektiğinde 8200 DPI seviyesine çıkabiliyor. Kolaylıkla değişebilen DPI değeri sayesinde sniper tüfeği kullandığınız zaman DPI düşürebilir, yakın plana geldiğiniz zaman DPI artırabilirsiniz.

Üzerindeki 8 tane düğme kolaylıkla ulaşılabilecek şekilde tasarlanmıştır ve CM Storm websitesinden (www.cmstorm.com) yazılımı kurulduğunda kolaylıkla programlanabilir.

Havoc’u kullanırken kendinizi çok konforlu hissedebilirsiniz. Doğal eğimi, mat lastik kaplaması, geniş gövdesi ve ergonomic dizaynı sayesinde çok konforlu bir kullanışa sahiptir.

Bu özelliklerin yanı sıra, Havoc’u şuan piyasadaki fareler arasında en iyilerden biri yapan başka özellikleri de vardır:

• 128 KB dahili bellek sayesinde 4 tane macro ve 5 tane profil saklanabiliyor. Bu sayede bir arkadaşınızı ziyarete gittiğinizde veya Lan party de yazılıma ihtiyac duymadan istediğiniz profile kullanabiliyorsunuz.

• Japon malı Omron micro anahtarlar, altın kaplama USB konnektörü ve 1.8m uzunluğundaki kablo Havoc’un kalitesini ve ömrünü arttırmaktadır.

Güzel görünüşü ve bütün bu özellikler Havoc’u genişleyen CM Storm ailesinin önemli bir üyesi haline getirmektedir. CM Storm Havoc, haziran sonunda Avrupa piyasasında satışa sunulacak olup tahmini son kullanıcı fiyatı yaklaşık 49.95 euro Olucaktır.

Özellikler:

Ağırlık: 140 gram
Renk: Siyah
Gövde materyali: Lastik kaplama
Sensör: Avago 9800 lazer
DPI: 8200
Programlanabilen düğme sayısı: 8
Dahili bellek: 128 KB
Polling Rate: 1000 Hz/1 ms