Anasayfa Teknoloji ASUS ROG Maximus VI Extreme Hız Aşırtma Gücünün Üstünlüğünü Kanıtladı

ASUS ROG Maximus VI Extreme Hız Aşırtma Gücünün Üstünlüğünü Kanıtladı

ASUS ROG Maximus VI Extreme, Intel ve Corsair Computex OC Ana Etkinliği’nde sekiz performans rekoru kırdı ve 11 testin 10’unda birinci olarak etkinliğe damgasını vurdu!

ASUS, Intel® Z87 tabanlı Republic of Gamers Maximus VI Extreme anakartı ile Computex Taipei 2013 fuarında Intel® ve Corsair® sponsorluğunda gerçekleştirilen hız aşırtma zirvesinde %91 başarı oranı yakaladığını duyurdu. Anakart, resmi lansmanının üzerinden sadece birkaç gün geçmesine rağmen ASUS genel merkezinde düzenlenen bir etkinlikte sekiz dünya performans rekoru kırmayı da başardı.

Intel ve Corsair Computex OC Ana Etkinliği’nde 11 testin 10’unda birincilik kazandı

Intel ve Corsair Computex OC Ana Etkinliği’nde çeşitli markaların hız aşırtmaya yönelik üst düzey anakartlarına karşı yarışan Maximus VI Extreme, 11 testin 10’unda birinci olarak %91 başarı oranı yakaladı. Ayrıntılı bilgiye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: http://rog.asus.com/236692013/overclocking/total-domination-team-asus-maximus-vi-extreme-overclocking-champions/

PR ASUS ROG Maximus VI Extreme 3DMark01 world record PR ASUS ROG Maximus VI Extreme 3DMark05 world record PR ASUS ROG Maximus VI Extreme 3DMark06 world record PR ASUS ROG Maximus VI Extreme AquaMark3 world record PR ASUS ROG Maximus VI Extreme CPU-Z 7092.68MHz Intel Core i7-4770K PR ASUS ROG Maximus VI Extreme four-DIMM DDR3 at nearly 4GHz PR ASUS ROG Maximus VI Extreme PiFast world record PR ASUS ROG Maximus VI Extreme SuperPi 32M world record

Sekiz dünya rekoru kırdı

ASUS ve Republic of Gamers (ROG)’ın hız aşırtmacılar için piyasadaki en kullanıcı dostu anakartları sunduğunun bir kanıtı olan Maximus VI Extreme, hız aşırtmacı Mad222 tarafından 7.1GHz’de çalıştırılan en hızlı  4. nesil Intel® Core™ i7 ile donatıldı. Anakart ayrıca, 3957MHz’e çıkarılan dört DIMM DDR3 ile piyasadaki Z87 tabanlı anakartlarda görülmüş en hızlı dört DIMM DDR3’e şahit olundu.

PiFast, SuperPi 32M, 3DMark01, 3DMark05, 3DMark06 ve AquaMark3 olmak üzere altı yeni dünya rekoru daha kırıldı. Aralarında Christian Ney, Fredyama, Hazzan, Slamms, Smoke, Sofos1990 ve Youngpro’nun da bulunduğu ünlü hız aşırtmacılar, bu yeni rekorların elde edilebilmesi için ASUS genel merkezinde ROG ekibi üyelerinden Andre Yang, Shamino ve TL ile birlikte çalıştılar. Etkinlik, Computex Taipei 2013’ün ardından 10-13 Haziran’da gerçekleştirildi.

Maximus VI Extreme Hakkında

ASUS’un dünya rekorlarını elinde bulundurma geleneğini bozmayan Maximus VI Extreme, mükemmeliyetçi ROG anakart tasarımı ve mühendislik bilgisinin en son örneği. En zorlu hız aşırtma ve aşırı voltaj durumlarının bile kolaylıkla üstesinden gelen birinci sınıf bileşenlere ek olarak Maximus VI Extreme, hız aşırtmacıların gözdesi haline gelen yenilikçi OC Panel dahili/harici hız aşırtma ve sistem takip konsolu, Extreme Engine Digi+ III dijital güç mimarisi ve dahili 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0 ve NGFF ultra-ince SSD desteğine sahip mPCIe II Combo ile donatıldı.

Tüm teknik özellikler için: www.asus.com

3DMark, Futuremark Corporation’ın tescilli markasıdır

ASUS HAKKINDA

ASUS, dünyanın en büyük üç dizüstü bilgisayarı satıcısından biri olmanın yanı sıra, dünyanın en çok satan ve en fazla ödül kazanan anakartlarının da üreticisidir. Yeni dijital çağın öncü şirketlerinden olan ASUS, günümüzün dijital ev ve ofislerinde ihtiyaç duyulanları eksiksiz biçimde karşılayan ürünleri tasarlayarak üretmektedir. ASUS’un sahip olduğu geniş ürün yelpazesinde anakartlar, ekran kartları, optik sürücüler, monitörler, masaüstü ve hepsi bir arada bilgisayarlar, notebooklar, netbooklar, sunucular, multimedya cihazlar, kablosuz çözümler, ağ aygıtları, tabletler ve akıllı telefonlar yer almaktadır. İnovasyon ve kaliteye öncelik veren ASUS, 2012 yılında 4.168 ödül kazandı ve PC endüstrisinde devrim yaratan Eee PC™ ile büyük övgü topladı. ASUS’un dünya çapında 12.500 çalışanı ve 3.800 mühendisten oluşan birinci sınıf bir AR-GE ekibi bulunmaktadır. Şirketin 2012 yılındaki geliri yaklaşık 14 milyar dolardır.