Anasayfa Teknoloji ASUS X Serisi Laptoplar: X450 ve X550

ASUS X Serisi Laptoplar: X450 ve X550

ASUS X Series X450 dizüstü bilgisayar
ASUS X Series X450 dizüstü bilgisayar

ASUS yeni X serisi laptopları X450 ve X550’yi tanıttı. Yeni nesil Intel Core i7 işlemciler ve NVIDIA GeForce 700 serisi ekran kartları ile işte X450 ve X550’nin teknik özellikleri…

ASUS X Series X450 dizüstü bilgisayar
ASUS X Series X450 dizüstü bilgisayar
ASUS X Series X450 dizüstü bilgisayar
ASUS X Series X450 dizüstü bilgisayar

ASUS, güçlü Intel Core i7 işlemciye ve yüksek performanslı NVIDIA GeForce 700 serisi ekran kartına sahip olan yeni X serisi dizüstü bilgisayarlarını tanıttı. 14 inç ekranlı X450 ve 15 inç ekranlı X550 modellerin her ikisi de beş ayrı renkte -kırmızı, mavi, serin beyaz, kükürt, parlak gri- satışa sunulacak ve ince bir kasaya sahip olacak.

Yeni ASUS X serisi, her iki modelde de pil seviyesi yüzde 5’in altına düştüğünde otomatik olarak diske yedekleme yapan veri koruması, uyku modundan sadece iki saniyede çıkmayı sağlayan ASUS Super Hybrid Engine II ve iki haftaya kadar bekleme süresi özelliğine sahip.

Optimus teknolojisine sahip NVIDIA GeForce 700 serisi ekran kartları, grafik performansını optimize ederek en iyi sonuçları ve pil ömrünü sağlıyor. Optimus “iki iyi şeyi aynı anda yapabilen” pil ömrü dengesi sayesinde enerji tasarruflu entegre görüntüler ile istenen yüksek performanslı görüntüler arasında kusursuz ve anında geçiş yapabiliyor.

Yeni ASUS X serisi, üstün ses ve görüntü kalitesi için muhteşem ASUS teknolojisini içeriyor. ASUS SonicMaster teknolojisi daha yüksek sesi, daha geniş frekans aralığı, daha derin bas ve daha iyi netlikte sağlarken müzik dinlemeyi, film izlemeyi ve oyun oynamayı daha kapsayıcı kılıyor. ASUS Splendid video teknolojisi, ekrandaki içerik için en iyi şekilde önceden ayarlanmış olarak rengi, parlaklığı, kontrastı ve netliği artırarak görüntüyü en üst seviyesine taşıyor.

Yeni ASUS X serisi, Windows 8 ile kolay çoklu dokunmatik kontrol için ASUS Smart Gesture teknolojisine sahip büyük touchpad’ler barındırıyor. Her iki model de avuç içi sıcaklığını 28 ile 35 derece arasında tutarak, serin ve rahat bir yazma deneyimini garanti eden eşsiz dahili bileşenler barındıran ASUS IceCool teknolojisi özelliğine sahip.