Anasayfa Haber Sony’den Yeni Playstation 3 Modelleri

Sony’den Yeni Playstation 3 Modelleri

PlayStation 3

Sony, Microsoft’un Xbox 360’da uyguladığı indirime karşı mevcut politikasını değiştirecek mi ?

Sony şirketi Playstation 4’e tamamen odaklandığı için Playstation 3’ün akıbeti konusunda net açıklamalarda bulunmuyor. Fakat biz kullanıcılar olarak Microsoft’un Xbox 360’ın ücretlendirmesinde indirime gitmesini oldukça yapıcı ve sevindirici bulmuştuk. Bu bağlamda gelecekte çıkacak güncellenmiş bir Playstation 3’te de Sony’den aynı tutumu bekliyoruz.

Daha önce yazdığımız haberde şirketin herhangi bir indirime yönelik planı bulunmadığını sizlerle paylaşmıştık. İlginç olan ise Sony’nin Güney Kore’de iki adet yeni Playstation 3 SuperSlim modelinin sertifikasını alması. Bahsi geçen bu ürünlerin kod adlarıysa CECH-4205B ve CECH-4205. DECH-4200JA’nın yanı sıra, CECH-4200 modellerinin A, B, C kod harfleriyle biten sürümleri Japonya için tasarlanmış. Bu bağlamda ürünlerin geliştirmeye yönelik modeller olduğu düşünülüyor.

Sony Playstation 3 için herhangi bir indirimin zor olduğunu söylüyor. Ancak Sony’nin bu yeni ürünlerinin düşük güç tüketiminin yanı sıra daha düşük fiyat etiketiyle geleceğini düşünüyoruz. Muhtemelen Sony’nin sertifikasını aldığı iki farklı ürün, bölgeler arası farkı birbirinden ayırt etmiş olacak. Bunun dışında yeni SuperSlim Playstation 3 modellerinde herhangi önemli bir değişikliğe gidileceğini düşünmüyoruz. Ek olarak belirtmek gerekir ki, Sony’nin yeni modellerini ne zaman satışa sunacağı da bilinmiyor.