Anasayfa Mobil Galaxy S4’e Android 4.3

Galaxy S4’e Android 4.3

samsung_galaxy_s4_gt_i9505_android_4.3

Ünlü Google Android işletim sisteminin en son sürümü Android 4.3 Jelly Bean internete sızdı ve kullanılabilir durumda !

Hepimizin bildiği gibi Galaxy S4 için Android Jelly Bean 4.3 çıkmış durumda. Fakat herkesin aklındaki en büyük soru ise bu güncellemeyi telefonlarına nasıl kuracakları. İyi haber, güncellemeyi kurmak hiç de düşünüldüğü kadar zor değil.

Kötü haber ise güncellemenin sadece standart  GT-I9505 modelinde (Snapdragon işlemcili) ve Google Edition Galaxy S4’te çalışacağı. Aslında baktığımızda bu versiyonun son aygıttan port edildiğini görüyoruz.

samsung_galaxy_s4_gt_i9505_android_43

Aynı zamanda SamMobile kullanıcıları bu sürümü nasıl yükleyeceğiniz ile ilişkin bilgileri kendi sitelerinde açıklamışlar. Görünüşe göre bu adımlar daha önceden gördüğümüz Root işlemine oldukça benziyor.

Ancak unutmamak gerekir ki bu tip işlemleri yapmak telefonunuzu garanti dışı bırakabilir, bir takım sorunlara yol açabilir ya da telefonunuzu kullanılamaz hale getirebilir. Bu bağlamda eğer Galaxy S4’ünüzü özlemek istemiyorsanız, şimdilik bu güncellemeyi yapmamanızı tavsiye ediyoruz.

Tekrarlamak gerekirse, burada bahsettiğimiz güncelleme Amerikan sürümü için geçerli değil. Sadece I9505 modellerde çalışıyor.

System details:
Android version: 4.3
Build ID: JWR66N
PDA: I9505GUEUBMFP
CSC: I9505GXARBMFP
Build Date: 26 June 2013
Changelist: 968842

Samsung ya da Google Android 4.3 güncellemesi hakkında resmi herhangi bir şey söylemedi. Yani Android 4.3 halen duyurulmamış bir sürüm olarak kabul görmekte. Bu bağlamda güncellemenin Nexus ve Google Edition telefonlara çıkmaya başladığına göre yakın zamanda piyasada olacağı tahmin ediliyor.