Anasayfa Oyun Minecraft Xbox One’a Geliyor !

Minecraft Xbox One’a Geliyor !

xbox360-minecraft

Xbox 360’ta 7 milyon satış rakamı yakalayan Microsoft, verdiği haber ile kullanıcılarını sevindirdi.

Minecraft’ın Xbox 360 versiyonunun satışları giderek büyümeye devam ediyor ve duracağını da düşünmüyoruz. Minecraft’ın Xbox 360 versiyonunu geliştiren Developers 4J Studios’un Twitter’da yaptığı açıklamada, oyunun Xbox 360 sürümünün 7 milyondan daha fazla sattığı açıklandı. Açıkçası bu rakam bir Xbox 360 oyununa göre inanılmaz. Daha da etkileyici olan ise oyunun sadece indirilebilir bir başlık altında kullanıcılara sunulmuş olmasıydı.

Oyunun perakende versiyonunun CD, DVD gibi multimedya biçimde çıkartılmasına yönelik geliştirme çabaları sürüyor. Oyunun Xbox 360 sürümü gittikçe büyürken, 11 milyon adet satmış olan PC sürümününde ise bir duraklama var. Hatta gerileme olduğu belirtiliyor.

Xbox One almayı düşünen okurlarımıza bomba gibi bir haberimiz var! Microsoft, E3 konferansında Minecraft’ın Xbox One için duyurulacağını onayladı. Fakat Microsoft detaylar hakkında maalesef herhangi bir bilgi vermedi. Bizim düşüncemiz ise Minecraft’ın Xbox One çıktıktan bir süre sonra, bu konsolda da oynanabilir olacağı yönünde.