Anasayfa Haber Zotac’tan Haswell Destekli Mini ITX Anakart!

Zotac’tan Haswell Destekli Mini ITX Anakart!

zotac_h87ITXWIFI_1

Ünlü ekran kartı üreticisi Zotac’ın yeni anakart modeliyle tanışın.

Zotac, mini-ITX ailesine ait yeni bir anakartını daha piyasaya sürüyor. Yeni çıkacak anakartın ismiyse H87-ITX WiFi. Zotac’ın yeni anakartı Intel’in 4. nesil Core Haswell mimarisi üzerine kurulu olacak. Firma, yeni anakartlarında hiçbir özellikten ve performanstan ödün vermeyeceklerini söyledi.

Zotac’ın H87-ITX WiFi isimli anakartı mini-ITX formunda bir kart olacak. Intel’in H87 yonga seti üzerine kurulu olacak anakart, LGA 1155 soket desteğini beraberinde getirecek. Teknik detaylarından bahsetmemiz gerekirse: 16 GB’a kadar DDR3 bellek desteği, HDMI, DVI, Display Port ve D-Sub (Adaptör sayesinde) çıkışı mevcut. Dört adet 6Gbps Sata arabirimi, altı adet USB 3.0 girişi (İkisi bağlantı kablosu sayesinde.), altı adet USB 2.0 portu, (Dördü bağlantı kablosu sayesinde), iki adet Gigabit LAN, bir adet PCI-E x16 soketi ve on-board 802.11n 300Mbps WiFi kartı var. Son olarak ise anakarta entegre Bluetooth 4.0 desteği bulunuyor.

Açıkçası Zotac, mini-ITX formuna oldukça fazla özellik sıkıştırabilmiş. Bu bağlamda H87-ITX WiFi’ın başarısını takdir ediyoruz. Eğer oyun performansı ve televizyonunuz için küçük bir bilgisayar hazırlıyorsanız, H87-ITX WiFi sizin için biçilmiş bir kaftan.

Ürünün sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.