Anasayfa Haber Nokia 909’un Görüntüleri Sızdırıldı

Nokia 909’un Görüntüleri Sızdırıldı

nokia lumia 1020

Daha önce EOS kod adlıyla karşımıza çıkan telefonunun görüntüleri sızdırıldı.

Nokia’nın, Lumia EOS kod adıyla karşımıza çıkan telefonunun yeni görüntüleri ve bilgileri Evleaks Twitter hesabından paylaşıldı. Evleaks her zamanki gibi nokta atışı yaparak, mobil takipçilerini sevindirecek bilgiler sundu.

Evleaks, geçtiğimiz Çarşamba gününün sonlarına doğru yukarıda gördüğünüz görseli paylaştı ve akabinde Nokia’nın yeni cihazı hakkında bilgileri açıkladı. Bu cihaz daha öncesinde Lumia 1020 olarak adlandırılmıştı. Ancak bu ismin Lumia serisine son verecek telefonun ismi olduğu açıklandı. Görüntüleri paylaşılan cihazın isminin ise Nokia 909 olacağı belirtildi. Söz konusu telefonu yurtdışında AT&T satışa sunacak.

Twitter hesabında daha sonra yayınlanan ve aşağıda paylaştığımız diğer görselde de yeni Nokia telefonun arka yüzü görülüyor. Bu görselde cihazın müthiş 41 megapiksellik kamerası rahatlıkla seçilebiliyor.

Windows Phone 8 işletim sistemini çalıştıracak telefonun henüz teknik özelliklerine dair bir bilgi yok. Cihazın 11 Temmuz’da resmi olarak duyurulması bekleniyor.nokia eos back