Anasayfa Haber Motorola’dan Yenilikçi Adım!

Motorola’dan Yenilikçi Adım!

motorola-x-kişiselleştirme

Motorola, yeni telefonuyla beraber kullanıcılarına Android arayüzünü kişiselleştirme olanağı tanıyor.

Motorola’nın Android sektöründeki bu yenilikçi akımı oldukça konuluşulacak gibi duruyor. İlk adımda, Teksas’ta 500.000 adet üretilecek olan yeni Motorola X, Android 4.2.2 ile beraber gelecek. Motorola X’i diğerlerinden öne çıkaran en belirgin özelliği ise telefonu istediğiniz gibi özelleştirebilmeniz.

Telefonu alacak kişiler istedikleri renk seçeneklerini kullanabilecekler. Telefonun arka planı için geniş bir renk yelpazesi var. Kullanıcılar, aynı zamanda arayüzdeki süslemeleri de özelleştirebilecekler. Ayrıca isim ve mesajların arka planına istedikleri görüntüyü web sitesi aracılığıyla koyabilecekler. Motorola’nın bu stratejisi bize Apple’ın iPod’larında sunduğu kişiselleştirme opsiyonlarını hatırlattı. Bu politikanın birçok kullanıcı çekeceği aşikar. Kişileştirilmeye olanak sağlayan telefon fikri Motorola için iyi bir hamle olacak.

Telefonun ekran ve işlemci özelliklerine ilişkin herhangi resmi bir bilgi ortada yok. İnternet üzerinde telefonla ilgili oldukça fazla söylenti var. Şirketin resmi açıklamasını beklemek bu söylentileri ele almaktan daha mantıklı bir yaklaşım olacaktır.

Motorola ürünle ilişkin reklamlarına 4 Temmuz itibariyle başladı. Reklamlar ise Motorola’nın yeni telefonu X’in kişiselleştirilmesi üzerine.