Anasayfa Haber Windows Phone 8 Güncellemesinin Detayları Belli Oldu

Windows Phone 8 Güncellemesinin Detayları Belli Oldu

Windows Phone 8'e büyük güncelleme için bir süre daha beklememiz gerekiyor.
Windows Phone 8'e büyük güncelleme için bir süre daha beklememiz gerekiyor.
Windows Phone 8'e büyük güncelleme için bir süre daha beklememiz gerekiyor.
Windows Phone 8’e büyük güncelleme için bir süre daha beklememiz gerekiyor.

Yeni güncellemeyle birçok düzenleme yapılacak. Ancak büyük yama 2014’ten önce çıkmayacak.

Microsoft, Windows Phone 8 işletim sistemine gelecek güncelleme hakkında yeni bilgiler yayınladı. Ufak değişikliklerin yapılacağı güncellemenin kısa bir süre içerisinde yayınlanması bekleniyor.

General Distribution Release 2 (GDR2) adıyla tanıtılan güncellemede başta Xbox Music olmak üzere birçok uygulamada düzenleme yapıldı. Bu düzenlemelerin yanı sıra FM Radio özelliği getirilecek. Kamera için kullanılan Lens uygulamasına da yeni ayarlamalar eklenecek. Ne yazık ki, Data Sense uygulamasına yapılacak güncellemeler, bazı taşıyıcıları kapsamayacak.

Internet Explorer için HTML5 düzenlemesi, Skype ve Lync için geliştirme, Gmail CardDAV/CalDav desteği ve birçok ufak düzenlemeler bu güncelleme içerisinde bulunacak.

Kullanıcılar GDR2 güncellemesinin geniş kapsamlı olacağını düşünüyordu. Ancak Microsoft’un planları daha farklı. Firmanın Blue güncellemesini 2014’ün başında çıkartması bekleniyor. Bu sebepten ötürü WP8 telefonlara da geniş kapsamlı güncelleme ancak 2014 yılının başında gelebilecek.

Ağustos ayı itibariyle Windows 8’e de geniş bir güncelleme geliyor. Firma WP8 kullanıcılarını da unutmamış olacak ki, işletim sistemine daha sık güncelleme ve yama çıkaracaklarını açıkladılar.