Anasayfa Haber Epin ve Live Gamer Güçlerini Birleştiriyor

Epin ve Live Gamer Güçlerini Birleştiriyor

Epin Logo

Epin, Live Gamer ile olan ortaklığını duyurdu!

EPIN’in hızlı ve güvenli ödeme çözümleri artık Live Gamer’ın Elements isimli platformunda da yer alacak. Dünya çapında 100’den fazla ödeme yöntemini destekleyerek e-ticaretin önemli bir sorununu çözen Elements platformuna EPIN’in ödeme yöntemlerinin entegre edilmesiyle birlikte Türk kullanıcılar daha önce karşılaştıkları pek çok online ödeme sorunundan kurtulacak.

Online ödemelerde büyük rahatlık sağlayan EPIN çözümlerinin Live Gamer Elements platformuna entegre edilmesi hem her iki şirketin müşterilerini hem de son kullanıcıları memnun edecek düzeyde bir işbirliği. Live Gamer’ın Global Ödemelerden Sorumlu Genel Müdürü Clayton Foster, “Live Gamer, müşterilerine en efektif global ödeme çözümlerini sunmaya kendini adamıştır; Türkiye’nin dönüştürme oranı ve başarısı en yüksek ödeme sistemlerinden biri olan EPIN’i Elements platformumuza entegre edeceğimiz için çok memnunuz” diyor. Foster, Türkiye’nin hacmi ve büyüme hızı sayesinde çok önemli bir pazar olduğunun altını çizerek şöyle devam ediyor: “Müşterilerimizin kar potansiyelini en yüksek seviyeye çıkarmak ve çok daha fazla kullanıcıyı müşterilerimizin kaliteli dijital içeriğiyle tanıştırmak için can atıyoruz.”

Diğer yandan, EPIN’in COO’su Taygun Alban EPIN – Live Gamer işbirliği için çok heyecanlı olduklarını belirterek şunları ekliyor: “Live Gamer ile güçlerimizi birleştirerek EPIN’in daha hızlı ilerlemesini sağlayacağımıza inanıyoruz. Ayrıca şuna inanıyoruz ki, Live Gamer’ın mevcut ve yeni müşterileri hızlı, güvenli ve sorunsuz EPIN ödeme yöntemlerinden fazlasıyla fayda sağlayacaklar.”

Live Gamer Elements

2010 yılında kurulan EPIN dikkat çekici bir biçimde ve kısa sürede, dijital alışverişlere getirdiği ödeme çözümleriyle alanında Türkiye’nin lideri konumuna yükseldi. Girişimin kuruluş fikri ve amacı, Türkiye’den gelen müşteri trafiğini en iyi ödeme yöntemlerini kullanarak ve en yüksek dönüştürme oranlarına ulaşarak kara çevirmek isteyen dijital eğlence şirketlerine hızlı ve güvenli bir ödeme yöntemi sunmaktı. EPIN bu amaçla, şirketlerin ödeme metodlarını aynı çatı altında organize edebilecekleri tek bir API yarattı.

Epin şu anda online oyun piyasadaki alışveriş ve işlemlerin ortalama %40 – %45’inde kullanılıyor ve portföy gelişimi için aralıksız çalışmalar devam ediyor. EPIN’in 2004’den bu yana oyun ve internet sektöründe faaliyet gösteren ekibi, ödeme çözümlerinin yanısıra, farklı departmanlarda da dikkat çekici çalışmalar yürütüyor. Şirketin faaliyet alanları arasında oyun yerelleştirme, topluluk yönetimi ve tanıtım/reklam/pazarlama çözümleri de var. EPIN’le çalışmayı tercih eden önemli firmalar arasında Steam, Nival, Wargaming, Riot, Nfinity, Dao Games ve Gravity gibi önemli firmalar yer alıyor.