Anasayfa Haber Ödüle Doymayan Yeni Nesil Teknoloji!

Ödüle Doymayan Yeni Nesil Teknoloji!

Transcend ESD200

Transcend ESD200 USB 3.0 taşınabilir SSD, ödüllere doyamıyor.

Lider depolama ve multimedya ürünleri markalarından Transcend Information, Inc. (Transcend ), yeni ve özgün bir konsept olarak duyurduğu ESD200 SuperSpeed USB 3.0 taşınabilir SSD ile sınıfında en iyi ürün olma iddiasını sürdürüyor.

Kısa zaman önce Technopat tarafından da incelenen ve beğenimizi kazanan ESD200, Technopat’ın yanısıra dünyanın önde gelen birçok teknoloji dergisi ve websitesinden de, sahip olduğu yüksek hız, küçük ama işlevsel dizayn ve sağlamlık ile büyük beğeni kazandı. Hexus UK (İngiltere)’den “Tavsiye Edilen Ürün”, PC Format (İngiltere)’den “Altın Ödül”, Prohardver (Macaristan)’dan “Teknolojik Ürün”, Easycom.com (Ukrayna)’dan “Çok Fonksiyonel”, PCMagazine (Rusya)’dan “2012’nin En iyisi”, Hard-H2O (İspanya)’dan “Alınabilir En İyi Ürün” ödüllerine layık görülen ürün, yüksek kaliteli çok segmentli hücre (MLC) yapısında NAND flash hafıza modüllerini ve yeni nesil SuperSpeed USB 3.0 arabirimini birleştiriyor.

Bu özgün yapısı ile yeni nesil taşınabilir depolama cihazlarının ilk örneklerinden birini oluşturuyor. USB 2.0’a göre yaklaşık 10 kata kadar daha fazla hız sunan arabirim, SSD yapısınında yardımı ile taşınabilir harici HDDlere göre çok daha yüksek olan 260MB/s okuma ve 225MB/s yazma hızlarına ulaşıyor. Bu sayede küçük, taşınabilir, sağlam ve çok hızlı bir taşınabilir disk olarak yoğun veri transferleri için en önemli alternatiflerden biri.

Kredi kartlarından az büyük yapısı ve 55gr.ağırlığının yanısıra hareketli parça içermemesi onu sessiz, soğuk ve sağlam yapan en önemli nokta. ESD200’ün Transcend’e özel çok işlevli Transcend Elite veri yönetim yazılımı ile geldiğini ve otomatik yedekleme ve senkronizasyon sağlayan “tek tuş” teknolojisine de sahip olduğunu hatırlatalım.

Technopat tarafından hazırlanan Transcend ESD200 incelemesini okumak için