Anasayfa Haber Tatil Arkadaşım Nokia Lumia!

Tatil Arkadaşım Nokia Lumia!

Nokia Lumia Ailesi

Navigasyon özellikleri, PureView kamerası, milyonlarca şarkılık Nokia Mix Radio uygulamasıyla Nokia Lumia yaz tatillerinin vazgeçilmez yol arkadaşı!

Nokia’nın geniş ürün yelpazesine sahip Lumia serisi, bu yaz tatilinde ihtiyacınız olan tek yol arkadaşı! 920, 820, 720, 620 ve 520 modelleriyle kullanıcılarına eşsiz deneyimler yaşatan Nokia Lumia serisinden biri yanınızda olsun, keşfetmek size kalsın!

İşte Nokia Lumia’ları en iyi yol arkadaşları yapan özellikler:

Nokia Lumia 720

Kamera

Yanınızda bir Nokia Lumia varsa, tatil fotoğraflarınız için fazladan bir cihaz taşımanıza hiç gerek yok! Akıllı Çekim özelliği en mükemmel kareyi yakalamanıza imkan tanırken, Sinemagraf ile fotoğraflara hareket katabiliyorsunuz! Yanınızda bir Nokia Lumia varsa, tatil fotoğraflarınız için fazladan bir cihaz taşımanıza hiç gerek yok!

Navigasyon

Nokia Lumia’lardaki HERE Maps uygulaması ile keşfe hazır mısın? HERE Livesight ile “Buralarda iyi lokanta var mı?” sorusunun cevabını hemen alırsınız. Telefonunuz ile restoranları, mağazaları, görülecek yerleri ve çok daha fazlasını doğrudan kameranızın ekranında görün. HERE Drive ise arabayla yolculuk yapmayı sevenler için ideal! HERE Maps’in çevrimdışı kullanılabilme özelliği sayesinde ilk kez gittiğiniz bir yerin haritasını telefonunuza indirebilir, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan gönül rahatlığıyla dolaşabilirsiniz. Ücretsiz sokak sokak navigasyon elinizde, artık keşfe çıkmanız için hiçbir engeliniz yok.

Nokia Mix Radio

Nokia Mix Radio ile 12 milyondan fazla şarkıyı ücretsiz olarak dinleyebilir ve istediğiniz 4 listeyi çevrimdışı dinlemek üzere telefonunuza kaydedebilirsiniz. Tek yapmanız gereken tatilde dinlemek istediğiniz şarkı listelerini oluşturmak!

Nokia Lumia 820