Anasayfa Haber Apple ABD’de Hala 1 Numara!

Apple ABD’de Hala 1 Numara!

ABDli tüketiciler Apple'ı en iyi marka olarak gösterdi.
ABDli tüketiciler Apple'ı en iyi marka olarak gösterdi.
ABDli tüketiciler Apple'ı en iyi marka olarak gösterdi.
ABDli tüketiciler Apple’ı en iyi marka olarak gösterdi.

Apple, ABD’nin Yılın En İyi Markası ödülüne layık görüldü.

Apple, son 2 yıldır sıkıntılarla boğuşuyor. Davalar, sürüm hataları, donanımsal eksiklikler derken Apple’ın dünya çapındaki kullanıcı sayısı da giderek azalmaya başlamıştı. Ancak mevzu bahis ABD pazarı olunca, halk halen Apple’ın en iyi marka olduğunu düşünüyor.

Apple’ın ABD pazarındaki payı gerçekten büyük boyutlarda. Firma yaptığı her kampanya, her ürün ile ülke çapında olay oluyor.

Bu ödül için 155 kategori, 1500 ürün üzerinde 38.500 ABDli tüketicinin verdiği karar Apple oldu. Artık gelenekselleşmiş yıllık araştırmanın sonucunda Yılın En İyi Marka ödülüne Apple layık görüldü. Diğer firmalar arasında HP, Amazon, Samsung ve HTC bulunuyordu.

Harris Interactive firmasının ikinci başkanı Manny FloresAmerikalılar Apple markasına güvenmeye devam ediyor. Konu bilgisayar, tablet ve telefon olunca kullanıcıların aklına gelen ilk marka Apple oluyor” dedi.

Sıralamada ikinci sırayı HP aldı. Onu Dell ve Sony firmaları takip etti. Tablet kategorisinde Apple iPad’in arkasında Kindle Fire bulunuyordu. Daha sonra sırayı Google’ın Nexus serisi, Samsung Galaxy ve HP Slate oluşturuyor.