Anasayfa Haber Battlefield 4’ün Battlelog Özellikleri Açıklandı

Battlefield 4’ün Battlelog Özellikleri Açıklandı

Mobil cihazlarda Battlelog deneyimi.
Mobil cihazlarda Battlelog deneyimi.
Mobil cihazlarda Battlelog deneyimi.

Multiplayer oyun deneyimini farklı bir boyuta taşıyan Battlelog’un, Battlefield 4 ile birlikte neler kazanacağını görmek ister misiniz?

Battlelog sistemi, Battlefield 3 ile birlikte duyurulduğunda büyük bir tartışma konusu olmuş; kimi oyuncular bunu “düzenli” online deneyim olarak yorumlarken, kimisi de zaman kaybı olarak yorumlamıştı. Ancak tüm bu tepkiler Battlefield 3’ün multiplayer arenadaki yükselişini durdurmamıştı.

Battlefield serisinin son oyunu Battlefield 4’e aylar kala, DICE sistemin ne tür yeniliklerle donatılacağını gösteren yeni bir video yayınlandı. Xbox SmartGlass teknolojisine benzer bir çoklu platform desteği sunan Battlelog sayesinde, mobil cihazlardan oyunun takibi daha da kolay hale getirilecek. Özellikle Battlefield 4 ile geri gelecek olan Commander Mode‘da büyük önem taşıyacak olan bu yeni özellikler oynanışa farklı bir hava katacağa benziyor.

Yeni Battlelog’un çoklu platform avantajları bunlarla sınırlı değil elbette. Örneğin karakter gelişimi, açılabilir silahlar gibi detaylar, oyun esnasında tablet veya akıllı telefondan takip edilebilecek. Battlelog’un istatistik sistemindeki oyuncu sıralamalarının yanı sıra coğrafi bölge sıralamaları da bulunacak. Yani artık sadece oyuncular değil, bölgeler hatta ülkeler yarışacak.