Anasayfa Haber Sony’den Süper İnce Tablet

Sony’den Süper İnce Tablet

Xperia Z Tablet

Mobil Dünya Kongresi’nde göz dolduran suya dayanıklı Xperia Tablet Z sahneye çıkıyor.

Sony teknolojilerini, tasarımını, bağlantı özelliklerini ve eğlence uygulamalarını bir araya getirmeye devam ediyor. Dünyanın süper ince ve ultra hafif tableti ile Sony Xperia Premium ürün ailesinin en yeni üyesi olan Xperia Tablet Z, siyah ve beyaz renk seçenekleri ile Türkiye’deki tüketicileriyle buluşuyor.

Yüksek Performans ve Suya Dayanıklılık İlk Defa Bir Tablette Birleşiyor!

Yüksek performanslı 10.1 inçlik LTE Android işletim sistemi ile pazardaki tablet bilgisayarlar içerisinde en premium model olma özelliğini taşıyan Xperia Tablet Z, Red Dot 2013 ödüllü OmniBalance tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bugüne kadar tablet bilgisayarlarda görülen en yüksek düzeyde suya dayanıklılık (IP55 ve IP57) özelliğine sahip Xperia Tablet Z, 10 inç’lik full HD ekranı ile sadece 6.9 mm inceliğinde ve 495 gram ağırlığında!

Reality Display Teknolojisi ile Renkler Daha Renkli!

Dünya Mobil Kongresi 2013’te tanıtıldığı günden beri merakla beklenen Xperia Tablet Z, Mobile BRAVIA Engine 2 ekranıyla ve güçlendirilmiş renk yönetimi sayesinde kullanıcılarına parlak bir TV ekranı deneyimi sunuyor.

Reality Display teknolojisi ile Tablet Z’nin 10 inç Full HD ekranında maviler daha mavi, yeşiller daha yeşil. Ayrıca kullanıcılarının her koşulda en net ve doğal görüntüyü yakalamaları için Exmor R özelliğine sahip 8 MP’lik arka kamerası, 2 MP’lik HD ön kamerası ile Sony’nin fotoğraf makinesi uzmanlığını da içinde barındırıyor.

Xperia Z Tablet

Müziğiniz Her Yerde!

Sony’nin S-Force Front 3D Surround ses teknolojisi ile Xperia Tablet Z kullanıcıları ses etraflarını sarıyormuş hissini yaşarken, xLoud teknolojisi sayesinde mükemmel bas ve tiz dengesi ile seslerin ve müziklerin orijinaline en yakın şekilde duyulmasını sağlıyor.

Clear Audio+ modu ile tabletin sağ ve sol üst köşelerinde yer alan dört hoparlör alanına sahip iki adet entegre hoparlörün inovatif kullanımı, Xperia Tablet Z kullanıcılarına etkileyici bir ses performansı sunarken; cihaz nasıl tutulursa tutulsun mükemmel bir ses sağlıyor.

Batarya Stamina Mod ile Tabletinizin Pili de Sizin Kontrolünüzde!

Xperia Tablet Z, Sony’nin bekleme süresini gözle görülür ölçüde arttıran benzersiz pil yönetimi teknolojisi Battery STAMINA moduna sahip. Pil ömrünü 4 katına kadar arttıran Sony’nin üstün Battery STAMINA mod teknolojisi sayesinde Xperia Tablet Z kullanıcıları, aktif kalmasını istedikleri uygulamaları seçip tabletlerinin pil ömürlerini de yönetebiliyorlar.

Pürüzsüz Tasarımla Tek Tuş Teknolojisi Birarada!

Kablo ve düğmeden uzak pürüzsüz tasarımıyla Xperia Tablet Z, kullanıcılarının tabletten televizyona, hoparlöre veya akıllı telefonlarına tek bir tuş ile içerik aktarımını sağlayan NFC özelliğini de barındırıyor.

Evinizdeki Medya Merkezi

Xperia Tablet Z kullanıcıları, cihazın uzaktan kumanda özelliği ile oturdukları yerden televizyonlarını yönetebilmenin tadını çıkarıyor. Televizyonda kanal değiştirirken, tweet atmaya veya Facebook’ta içerik paylaşmaya izin veren Xperia Tablet Z, kullanıcılarının evlerindeki teknoloji merkezine dönüşüyor. LTE ve Wi-Fi bağlantı seçenekleri ile Xperia Tablet Z; harici opsiyonel microSD kart ile 32 GB’a kadar depolama alanı sunuyor.

Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemine sahip Xperia Tablet Z, 4.2 sürümüne yükseltilebilir.

Xperia Z Tablet

Xperia Tablet Z’nin özellikleri

  • Mobile BRAVIA Engine 2’ye sahip 10.1 inç HD 1920x1200p WUXGA Ekran.
  • S-Force Ön Surround 3D.
  • 6,9 milimetre ile dünyanın en ince tasarımı ve yalnızca 495 gramlık ağırlık ve 10.1 inçlik su geçirmez özelliğine sahip tablet.
  • Sağlam cam ön ekranıyla toz ve suya karşı korumalı (IP55 & IP57).
  • Dört çekirdekli 1.5 GHZ asenkron CPU ve 2GB RAM’le Snapdragon S4 Pro işlemci.
  • Yakın Alan İletişimi’ne (NFC) sahip tek tuşla bağlantı.
  • Zarifçe kıvrılmış uçlar ve pürüzsüz yansıtıcı yüzeylerle benzersiz OmniBalance tasarımı.
  • “Exmor R for mobile” teknolojisine sahip 8 MP’lik arka kamera ve Üstün Otomatik Çekim 2MP HD ön kamera.
  • Standby süresini daha da iyileştiren Battery STAMINA modu