Anasayfa Haber TEB’den QR Kod İle Para Çekme Ayrıcalığı

TEB’den QR Kod İle Para Çekme Ayrıcalığı

TEB Logo

CEPTETEB mobil bankacılık uygulaması ile devreye sokan TEB, ATM’den QR kod ile kartsız para çekme işlemini Vine videosu ile tanıttı.

TEB, kullanıcılarının her an, her yerden, hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde bankacılık işlemlerini yapmasına olanak tanıyan mobil bankacılık uygulaması CEPTETEB’in QR kod ile para çekme özelliğini 6 saniyelik Vine videosu ile tanıttı. Böylece Türkiye bankacılık sektöründe bir ilke daha imza atmış oldu.

Vine videosunda kullanım kolaylığı ve hızı vurgulanan CEPTETEB’in en önemli özelliklerinden biri olan QR kodla para çekme, kart taşıma zorunluluğuna son veriyor, böylece kartını kaybeden veya ulaşamayan kullanıcılar rahat bir nefes alıyor.

Yenilenen CEPTETEB, QR kodla kartsız para çekmenin yanı sıra, çizerek PIN girme, piyasaların durumunu ve tüm varlık bilgilerini anlık olarak izleme olanağı gibi hayatı kolaylaştıran pek çok özellik sunuyor.

CEPTETEB’in QR kodla para çekme özelliğinin ne kadar pratik olduğunu gösteren video, Plasenta Conversation Agency tarafından hazırlandı.

CEPTETEB uygulamasını deneyimlemek ve TEB’in yenilikçi yaklaşımını yakından görmek için TEB sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

 
CEPTETEB’i kullanarak QR kod ile TEB ATM’lerinden para çekmek işte bu kadar kolay! http://t.co/AKldp8XBzp

— Türk Ekonomi Bankası (@tebcomtr) July 13, 2013