Anasayfa Haber FEAR Online Beta Başvuruları Başladı!

FEAR Online Beta Başvuruları Başladı!

FEAR, Online platforma taşınıyor.
FEAR, Online platforma taşınıyor.
FEAR, Online platforma taşınıyor.
FEAR, Online platforma taşınıyor.

Korku-FPS türündeki oyun, Online platforma geliyor.

Kendine has bir kitlesi bulunan FEAR’in, Online platforma geleceği duyurulmuştu. Oyun hakkında birçok detay da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Aeria Games’in açıklamasına göre FEAR Online, tamamen ücretsiz olacak. Singleplayer modunda oyunculara sunulan birçok özellik, online platform tecrübesine taşınacak.

Oyun Inplay Interactive tarafından geliştiriliyor. Şimdilik oyunun sadece Windows platformuna geleceği açıklandı. FEAR Online takım bazlı bir oyun olacak. 10 farklı harita üzerinde takımlar birbirlerine karşı mücade verecek. Ayrıca FEAR 3’te bulunan Soul King modu da geri getirelecek. Bu modda, oyuncu rakibinin ruhuna sahip olarak kendisine daha fazla özellik kazandırabilecek.

Oyun Alma Wade adlı küçük hayalet çocuğun hikayesini takip edecek. Oyuncular Armacham Technology Corporation’a bağlı FEAR takımlarını yönetecek. Online oyun FEAR 2: Project Origin hikayesine de paralel ilerleyecek.

2005 yılında piyasaya sürülen FEAR, o dönemde çok konuşulmıştı. Devam oyunları ve ek paketleriyle eski havasından eser kalmayan oyuna yeni bir başlangıç yapılacak.

Siz de buradan Beta sürecine başvurabilirsiniz.