Anasayfa Haber Samsung Galaxy S4, Tatilde Ayağınıza Geliyor!

Samsung Galaxy S4, Tatilde Ayağınıza Geliyor!

Galaxy S4 Roadshow
Galaxy S4 Roadshow
Galaxy S4 Roadshow
Galaxy S4 Roadshow

1 Ağustos’ta Bodrum’da başlayan Galaxy S4 Roadshow, Eylül ayına kadar Çeşme ve ardından İstanbul’da devam edecek.

Samsung Electronics, Galaxy serisinin yeni amiral gemisi Galaxy S4’ü, gerçekleştireceği Roadshow kapsamında, yazın en sevilen tatil mekanlarında kullanıcılarla buluşturuyor. 1 Ağustos’ta Bodrum’da başlayan tur, 17 Ağustos’ta Çeşme ve 28 Ağustos tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek.

Kullanıcılar, Galaxy S4 Roadshow için özel olarak tasarlanan ciplerde, S4’ün üstün özellikleriyle tanışma fırsatını yakalayacaklar. Bodrum meydanında ise Galaxy S4 ailesinin en yeni üyeleri Galaxy S4 Zoom, S4 Active ve S4 mini’nin yanı sıra Galaxy Mega, Galaxy Tab 3 serisi ve Galaxy Note 8’i de yakından deneyimleyebilecekler.

Samsung Galaxy S4 Roadshow, 1-15 Ağustos tarihleri arasında Bodrum merkez başta olmak üzere, Xuma, Fink Beach Club, Fink Club, Ship A Hoy, Arnavutköy Balıkçısı, Biber, Tango, Cafe Del Mar, Gümüşlük Club & Üzüm Kızı, Hadigari ve Yalıkavak’ı ziyaret edecek.

17-25 Ağustos tarihleri arasında Çeşme’de gerçekleştirilecek Roadshow; Çeşme Merkez, Alaçatı, Alaçatı Surf Schools, Aya Yorgi – Babylon, Aya Yorgi – Kafe Pi, Aya Yorgi – Marrakech, Sole Mare Beach Club, Paparazzi Beach Club, Fun Beach Club ve Bobou Beach Club’ı ziyaret edecek.

İstanbul’daki etkinlikler ise 28 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında, Bağdat Caddesi, İstinye Park, Bebek, Arnavutköy, Kuruçeşme, Ortaköy, Nişantaşı Abdi İpekçi ve Etiler Nispetiye caddelerinde gerçekleştirilecek.

Hayatınıza eşlik eden Galaxy S4 ailesi modellerini, Bodrum şehir meydanında deneyimleyin

13 mega piksellik arka kamerayla donatılan GALAXY S4, kullanıcılara yazın en heyecan verici fotoğraflarını çekme imkanı veriyor. ‘İkili Çekim’ (Dual Shot) ile hem ön kamera, hem de arka kamera ile aynı anda fotoğraf çekmek mümkün. Sizin için en uygun çekim moduyla çektiğiniz fotoğrafları, birbirinden farklı çerçeve efektlerinden dilediğiniz ile zenginleştirebilir ve tatil anınızı, sosyal ağlarda sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. ‘Drama Shot’, art arda çekilen nesnelerin olduğu fotoğraflardaki tüm hareketleri tek fotoğrafta bir araya getirir. ‘Sesli Çekim’ (‘Sound & Shot’) ise; çektiğiniz fotoğraflara müzik ve sesi birlikte kaydedip, tatilin en eğlenceli anlarına kişisel mesajınızı eklemenizi mümkün kılıyor.

Galaxy S4 Active’in toz ve suya karşı belgelenmiş (IP67*) koruma özelliği ve tam yalıtımlı tasarımı ile yazın havuz ve deniz keyfi eğlenceye dönüşüyor. Suyun 1 metre altında 30 dakika boyunca suyun verebileceği zararları engelleyen S4 Active, suya ve toza dirençli tasarımı sayesinde, zorlu koşullar altında dahi telefonunuzu normal koşullardaki gibi kullanmanıza olanak veriyor.

GALAXY S4 Zoom’un, sınıfının en iyisi olan 10x Optik Zum’u ve 16MP BSI CMOS Sensörü yaz aylarında olduğumuz bugünlerde, yanınızda ağır fotoğraf makinesi aksesuarları taşımanıza gerek kalmadan, uzak ya da yakın mesafeden, her tür ışık koşullarında, birbirinden güzel görüntüler çekmenize olanak tanıyor. Dahası, makinenin içinde yer alan Optik Görüntü Sabitleyici (OIS) sayesinde siz hareket halindeyken bile fotoğraf makinesini mükemmel bir şekilde sabitler ve böylece yüksek kaliteli fotoğraf ve video için zum yaptığınızda, hem bulanıklığı azaltır, hem de görüntüyü titremeden sabit bir hale getirir.

4.3 inç qHD Super AMOLED ekrana sahip olan GALAXY S4 mini, yalnızca 107 gram ağırlığı ve kompakt tasarımı sayesinde kullanıcılara, kolayca taşınabilirlik ve tek elle kullanım sağlıyor. GALAXY S4 mini, 1.7 GHz çift çekirdekli işlemcisiyle güçlü bir performans sunarak, kullanıcıların da yoğun işlemlerini hızla ve kolayca yapmalarına olanak tanıyor.