Anasayfa Teknoloji HTC One Max Görüntülendi

HTC One Max Görüntülendi

HTC One Max
HTC One Max

HTC One’ın ardından HTC One Max geliyor. İşte 5.9 inçlik ekranıyla Phablet sınıfına giren yeni akıllı cep telefonu HTC One Max’ın ilk fotoğrafı…

HTC One Max
HTC One Max

HTC One ve takip eden HTC One Mini’nin ardından HTC One Max modelinin ortaya çıkan fotoğrafı bu yeni telefonun dev ekranıyla Phablet sınıfında olduğunu gösteriyor. HTC One tasarım çizgisini takip eden cep telefonunun en yeni Qualcomm Snapdragon 800 işlemcisini kullandığı söyleniyor.

5.9 inçlik ekranıyla dev ekranlı telefonlar arasına girecek olan model Samsung’un Galaxy Note serisi, Sony’nin yeni Xperia Ultra Z modeli ve ASUS’un dev Fonepad’iyle rekabet edecek. Tablet ve telefon arasındaki çizginin belirlendiği günümüzde artık üreticiler üç farklı model çıkartmaya dikkat ediyorlar.

HTC One Max‘ın sızan diğer özellikleri arasında 2 GB RAM, 16 GB depolama alanı ve microSD bellek yuvası yer alıyor ancak bu bellek yuvası detayı oldukça şüpheli; zira daha önceki HTC modellerinde önem verilen bir nokta değildi. 3300 mAh batarya ve 4 Ultrapixel kamera ise muhtemel diğer teknik özellikler arasında yer alıyor.