Anasayfa Haber HTC’den Yeni Akıllı Telefon: Desire 500

HTC’den Yeni Akıllı Telefon: Desire 500

HTC Desire 500

HTC, gücünü dört çekirdekli işlemciden alan HTC Desire 500’de Video Önizlemeleri ile olağanüstü kamerayı bir araya getiriyor.

HTC Desire 500, 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci, HTC BlinkFeed ve Video Önizleme özelliklerini içeriyor. Kullanıcılar, Desire 500 ile otomatik olarak üretilen nefes kesici görsellikteki 30 saniyelik gösteriler oluşturabiliyor ve bu özel anlarını da paylaşarak unutulmaz kılıyor. Sunulduğu Siyah ve Buz Mavisi renkleri de HTC Desire 500’e şık ve sofistike bir görünüm kazandırıyor.

HTC Corporation CEO’su Peter Chou: “Desire ürün yelpazesi, adını üst düzey mobil deneyimini kitle pazarına taşıması ile duyurdu. Desire 500 de farklı değil. HTC Desire 500 daima hareket halinde olan insanlar için mükemmel bir mobil telefon. Cihaz, güçlü çoklu görevleriyle, önemli ve ilginç bilgilerin canlı olarak aktarımına imkan veriyor ve cihazın bu önemli anlara hayat veren mükemmel bir kamerası da bulunuyor.” dedi.

Cep telefonu merceğinden hayatınızı yakalayın

Desire 500’ün HTC ImageChip işlemcisi ile birlikte göz kamaştırıcı fotoğraflar ve HD videolar çekerek, 8MP kamerası ile her anı çekin ve paylaşın. 1.6 MP ön kamerası ile de yüksek kaliteli otoportrelerin oluşturulmasını kolaylaştırın. Yüz ve gülüş tanıma ile mükemmel gülümsemeyi yakalayın. Çektiklerinizi yaratıcı filtreler ile değiştirin ve onları favori sosyal paylaşım sitelerinde aileniz, arkadaşlarınız ve takipçileriniz ile hemen paylaşın – üstelik bunların hiçbiri için bilgisayarınıza bağlanmanıza gerek yok.

Özel anları paylaşma şeklinizi sonsuza dek değiştiren, yaşayan, nefes alan galeride fotoğraflarınıza hayat vererek hiçbir profesyonel düzenleme yazılımı veya becerisine gerek olmaksızın Video Önizlemeleri ile otomatik olarak üretilen nefes kesici görsellikteki 30 saniyelik gösteriler ile özel anlarınızı paylaşın.

Videolarınızı herkesin tadını çıkarması için çevrimiçinde paylaşmadan önce tek yapmanız gereken, önceden yüklenmiş temalar veya kendi kişisel müzik kütüphanenizden kendi şarkınızı seçmek. Hiç çaba harcamaksızın mükemmel bir sonuç almanızı sağlamak için, profesyonel müzik editörleri ile birlikte yapılan çalışmalar sayesinde her temada görüntüler arasındaki geçişleri tempoya göre özel olarak zamanlandırın.

HTC Desire 500

En sevdiğiniz içeriklerin tümü tek bir ekran üzerinde

HTC Desire 500, HTC’nin büyük beğeni toplayan BlinkFeed özelliğini Desire ürün yelpazesine de taşıyor. Ana ekranı kişiselleştirilebilen bir canlı bilgi akışına dönüştüren HTC BlinkFeed, nefes kesen 4.3 inç ekran üzerinde gösteriliyor. BlinkFeed, sosyal bilgi ve haber akışlarını bir araya toplayarak tek bir ana ekranda size sunuyor.

Yerel ve küresel içerikten faydalanan BlinkFeed, aralarında AOL, ESPN, MTV, The Financial Times ve Reuters’in de bulunduğu dünyanın önde gelen medya şirketlerinden günde 10.000’i aşkın yayın ile en güncel içerikleri bir araya getiriyor.

HTC Desire 500

En yoğun yaşam tarzlarına ayak uyduran akıllı telefon performansı

Sahip olduğu dört çekirdekli 1.2 GHz işlemci ile yüksek hızlı çoklu görev, internette süper hızlı gezinme ve hareket halindeyken grafik yoğunluklu oyun imkanı sunan HTC Desire 500, 64GB’ye kadar microSD kart desteğiyle de en önemli fotoğraf, video, uygulama ve oyunlarınız için gerekli alana her zaman sahip olmanızı sağlıyor.

HTC Desire 500 Eylül 2013 tarihi itibariyle Türkiye’de operatör ve tüm diğer HTC satış noktalarında pazara sunulacak.