Anasayfa Teknoloji LG G2 Cep Telefonu Sızdı! İşte Şaşırtan Değişiklik

LG G2 Cep Telefonu Sızdı! İşte Şaşırtan Değişiklik

LG'nin yeni amiral gemisi G2
LG'nin yeni amiral gemisi G2

LG’nin yeni amiral gemisi cep telefonu G2’nin görseli tanıtımdan önce sızdırıldı. İşte sızan görselde, cep telefonu tasarımındaki şaşırtan değişiklik…

LG'nin yeni amiral gemisi G2
LG’nin yeni amiral gemisi G2

Evleaks tarafından sızdırılan LG G2 cep telefonu 5.2 inçlik bir dev. Ancak şaşırtıcı olan tuşların çerçeve çevresinde değil, telefonun arkasında, kameranın hemen altında yer alması oldu. 5.2 inç büyüklüğündeki ekranı, Samsung Galaxy S4’te olduğu gibi çok ince bir çerçeveye sahip. Maksimum ekran alanı sunan 5.2 inçlik dev ekranın paneli IPS olacak ve Full HD 1920×1080 piksel çözünürlüğü destekleyecek.

İşlemcisi de dört çekirdekli yeni Qualcomm Snapdragon 800 modeli; bu işlemci 2.3 GHz ile çok daha hızlı. Ayrıca 2 GB RAM ve uzun kullanım için 2610 mAh bataryaya sahip. Kameralarından biri 13 megapiksel olacak, zaten bu kameranın altında açma kapama ve ses tuşları yer alarak farklı bir tasarım sergiliyor.

Arka kapağının açılıp, bataryasının değiştirilmesi mümkün olacağı söylenen LG G2’nin nano SIM kart kullanması ve microSD genişletiliebilir bellek yuvasına sahip olacağı da belirtiliyor.

lg-g2-ekran lg-g2-telefon