Anasayfa Haber Samsung ATIV One 5 Style Türkiye’de Satışa Sunuluyor

Samsung ATIV One 5 Style Türkiye’de Satışa Sunuluyor

Samsung Ativ One 5
Samsung Ativ One 5
Samsung Ativ One 5
Samsung Ativ One 5

Yepyeni “ALL-IN-ONE PC” Samsung ATIV One 5 Style, sonunda Türkiye pazarına giriş yapıyor.

Samsung, gün geçtikçe genişleyen ATIV markası çatısı altında bulunan ve geçtiğimiz aylarda Londra’da tanıtımı yapılan yepyeni “All-in-one PC” ATIV One 5 Style’ı Türkiye’de, Ağustos ayından itibaren satışa sunuyor.

Windows 8 işletim sistemli One 5 Style, Samsung ATIV serisinin marka vaadini devam ettirerek, mobil telefon ve bilgisayar ortamları arasındaki geçiş ve uzantılarda, kesintisiz ve kusursuz bir “iş-sosyal yaşam” dengesi sağlıyor.

ATIV One 5 Style, Galaxy’nin tasarım estetiğinden esinlenilerek, gerek iş gerekse yaşam mekanlarına şıklık katabilecek bir all-in-one PC. Full HD 1920×1080 çözünürlüklü dokunmatik ekranı, ATIV One 5 Style’ı fotograf ve video görüntüleme için de ideal bir PC konumuna oturtuyor.

Samsung Ativ One 5
Samsung Ativ One 5

Samsung ATIV serisinin çıkışından bu yana pazara sunulan ilk all-in-one masaüstü PC ürün olan One 5 Style, home-ofisler ve ev ortamları için de minimalist, sofistike ve yalın tasarımı ile modern tarzları tamamlayıcı nitelikte. PC’ler ile Samsung akıllı telefonlar arasındaki içerik paylaşımını son derece kolaylaştıran Samsung SideSync teknolojisi, ATIV One 5 Style’da da mevcut.

Ürüne eklenebilecek HomeSync Lite teknolojisi ise, PC’nin donanımını kişisel bulut sunucusuna çeviriyor. Bu şekilde kullanıcılar mobil cihazlarındaki içerikleri PC’lerine yedekleyerek diledikleri zaman ve diledikleri yerden bu içeriklere erişebiliyorlar. ATIV One 5 Style, tüm aile bireylerine kendilerine özel hesaplarını yönetmelerine olanak tanırken, ortak kullanım ve paylaşımlar için de keyifli bir platform görevi görüyor.

Samsung ATIV One 5, Ağustos ayından itibaren 899 Dolar + KDV tavsiye edilen satış fiyatı ile Türkiye’de raflarda yerini alıyor.