Anasayfa Haber Plextor’dan Yeni SSD Geliyor

Plextor’dan Yeni SSD Geliyor

plextor-yeni-m6-ssd

Plextor, M6 SSD örneğini Flash Memory Summit etkinliğinde ortaya çıkaracak.

Üst düzey dijital depolama ürünleriyle tanınan Plextor yeni ürününü görücüye çıkaracak. M6 SSD, 13-15 Ağustos arasında California Santa Clara Convention Center’da gerçekleşecek Flash Memory Summit etkinliğinde tanıtılacak.

Şirketin yeni ürünü M6, kullanıcılara Plextor’un TrueSpeed teknolojisini sunacak. Ayrıca ürünün sahip olduğu Marvell 88SS9187 kontrolcü de kullanıcıya hem güvenirlik, hem de performans vaadediyor. Yeni SSD aynı zamanda Toshiba’nın en son nesil A19 Toggle NAND Flash depolama birimini kullanıyor. Bunun yanı sıra ürün, Ultra-Slim 5mm yapıya sahip. Ürünün geri kalan spesifik özellikleri ve resmi çıkış tarihi ise muhtemelen bu ay içerisinde açıklanacak.

M6’ya eklememiz gereken bir diğer başlık ise ürünün şimdiye kadar çıkmış depolama çözümlerinin tamamını sunabilmesi. Plextor’un amiral gemileri M5 Pro Extreme ve  M5S serilerinde de bulunan, aynı zamanda oldukça övülen M5M mSata arabirimi ve en çok beklenen M.2 formundaki arabirim de M6 serisinde bulunacak. M.2 (Eskiden New Generation Form Factor ya da NGFF olarak kullanılırdı) ayrıca mevcut mPCIe, mSATA gibi arabirimlerin de zamanla yerini alacak.

Flash Memory Summit’in şirket için bir diğer önemi ise bu sene endüstriyel sektörde verdiği açıkları kapatabilmesi için bir fırsat niteliğinde olması. Bu bağlamda Plextor’un endüstriyel anlamda sunacağı ciddi çözümler arasında bulut depolama, otomotiv sektörü için güven sağlayan ısınmadan çalışan depolama uygulamaları, mobil cihazlarda kullanılabilen gömülü eMMC çözümleri ve POS cihazları gibi geniş yelpazede, endüstriyel segmente hitap eden ürünler yer alıyor.