Anasayfa Oyun Los Santos’ta Gitmeniz Gereken 5 Mekan

Los Santos’ta Gitmeniz Gereken 5 Mekan

Sıkı tutunun, Los Santos'ta gezecek görecek o kadar çok yer var ki, görevleri yapmayı unutabilirsiniz.
Sıkı tutunun, Los Santos'ta gezecek görecek o kadar çok yer var ki, görevleri yapmayı unutabilirsiniz.
Sıkı tutunun, Los Santos'ta gezecek görecek o kadar çok yer var ki, görevleri yapmayı unutabilirsiniz.
Sıkı tutunun, Los Santos’ta gezecek görecek o kadar çok yer var ki, görevleri yapmayı unutabilirsiniz.

Rockstar Games, GTA V’te oyuncuların mutlaka gitmesi gereken 5 mekanı sıraladı.

Rockstar Games, 17 Eylül’de piyasaya sürülecek yeni GTA oyunu için son hazırlıklarını tamamladı. Oyun piyasaya sürülmeden önce oyuncuların nabzını yoklamak amacıyla çeşitli videolar ve görseller yayınlıyorlar. Bu sefer farklı bir işe girişerek Los Santos hakkında bir gezi rehberi hazırladılar.

Grand Theft Auto serilerinde şehirler her zaman merkezde olmuştur. GTA San Andreas’tan sonra Los Santos’a geri dönecek oyuncular karşılarında kocaman bir harita bulacaklar. Güney California’yı ve özellikle Los Angeles’ı çağrıştıran Los Santos’te gezilmesi ve görülmesi gereken 5 yer firma tarafından sıralandı. Los Santos’un yanında Blaine County adı verilen bölgede de gidilmesi gereken birçok yer olacak.

Bu mekanlara sırasıyla bakalım:

1. Los Santos Customs

Los Santos Customs içerisinde aracınızı modifiye edebileceğiniz birçok seçenek bulunacak. Tabi cüzdanınızda para olduğu sürece.
Los Santos Customs içerisinde aracınızı modifiye edebileceğiniz birçok seçenek bulunacak. Tabi cüzdanınızda para olduğu sürece.

San Andreas ile birlikte gelen; Ancak Gta IV ile kaldırılan araba modifiye etme özelliği geri dönüyor. Los Santos sokaklarında daha ilgi çekici araçlarla gezmek için yığınla modifikasyon parçaları bulunacak. Yeni tekerler, gövde eklemeleri ve özel boyama imkanlarıyla LS Customs, oyuncuların en sık ziyaret edeceği mekan olacak.

2. Bob Mulêt’s Hair & Beauty Salon

Bob Mulêt's Hair & Beauty Salon sayesinde karakterinize yeni bir görünüm kazandırabileceksiniz.
Bob Mulêt’s Hair & Beauty Salon sayesinde karakterinize yeni bir görünüm kazandırabileceksiniz.

Gene San Andreas’ta olan bir özellik geri dönüyor. Eğer suç dünyasında yükselmek istiyorsanız, stilinize de dikkat etmeniz gerekecek. Yüzlerce ya da binlerce Dolar karşılığında sadece 2 makas darbesiyle istediğiniz saç şekline kavuşabileceksiniz.

3. The Los Santos Learning Centre

The Los Santos Learning Centre'da sunulan Epsilon Programı ile yeni inancınıza kavuşabilirsiniz.
The Los Santos Learning Centre’da sunulan Epsilon Programı ile yeni inancınıza kavuşabilirsiniz.

Rockstar Games gene espirili yaklaşımı ile gerçek hayata göndermelerde bulunuyor. LS Learning Centre, biraz Scientology tarikatının çakması gibi duruyor. Burada yeni din hakkında bilgi edinirken, ufak tefek görevler de alabileceğiz.

4. Sualtı Dünyası

GTA V'te dalış kıyafetlerimizi giyip, mavi derinliklere dalabileceğiz.
GTA V’te dalış kıyafetlerimizi giyip, mavi derinliklere dalabileceğiz.

GTA V’i ilgi çekici kılan özelliklerinden bir tanesi de su altına dalabilme imkanı olacak. Yanlış hatırlamıyorsunuz, önceki oyunlarda da karakterimiz suya dalabiliyordu. Ancak yeni oyun ile birlikte denizlerin altında canlı çeşitliliğini de bolca görebileceğiz. Batmış tekneler, yosun tutmuş arabalar ve dahası keşfedilmek için deniz tabanında yatıyor olacak.

5. Açık Havada Gezinti

Los Santos'un açık dünyasını gezinmek için elimizde yığınla seçenek olacak.
Los Santos’un açık dünyasını gezinmek için elimizde yığınla seçenek olacak.

Grand Theft Auto: San Andreas’ın bir başka güzelliği ise aracınıza binip, radyoyu açıp doğa ile içiçe geçmiş yollarda yolculuk yapabilme imkanıydı. Çöllerin ortasından ya da dağların eteklerinden geçip, yaşayan bir dünyanın açık dünyasında amaçsızca gezebiliyordunuz.

Eminiz GTA V ile birlikte gelecek, insan eli değmemiş boş arazilerde gezinmek birçok oyuncunun saatlerini harcayacağı bir tecrübe olacak.