Anasayfa Haber Avrupa’nın En İyisi Xperia Tablet Z Oldu!

Avrupa’nın En İyisi Xperia Tablet Z Oldu!

EISA Ödülü

Sony Xperia Tablet Z, EISA tarafından “2013-2014 yılı Avrupa’nın en iyi tableti” ödülünü kazandı.

Sony tarafından geliştirilen ve yüksek performansı ile yeni nesil tasarımı bir araya getiren Sony Xperia Tablet Z, her yıl geleneksel olarak düzenlenen EISA (The European Imaging and Sound Association, Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği) tarafından Avrupa’nın en iyi tableti seçildi.

19 Avrupa ülkesinden 50 derginin bir araya gelerek oluşturduğu dünyanın tek ve en prestijli multimedya dergi grubu EISA her yıl, yıl boyunca yayınlarında analiz edilen ürünler içerisinden EISA Ödüllerinin dağıtılacağı marka ve ürünlere karar veriyor. 2013-2014 yılı Avrupa’nın en iyi tableti ödülünü kazanan Sony Xperia Tablet Z, yüksek performansı ve suya dayanıklılığı bir araya getirmesiyle öne çıkıyor.

Yüksek performanslı 10.1 inç’lik LTE Android işletim sistemi ile pazardaki tabletler içerisinde en premium model olma özelliğini taşıyan XperiaTM Tablet Z, Red Dot 2013 ödüllü OmniBalance tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bugüne kadar tabletlerde görülen en yüksek düzeyde suya ve toza dayanıklılık (IP55 ve IP57) özelliğine sahip XperiaTM Tablet Z, 10 inç’lik full HD ekranı ile sadece 6.9 mm inceliğinde ve 495 gram ağırlığında.